ΑΓΓΛΙΑ

Ο Φιρμίνο έσωσε τη ζωή δύο παιδιών

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο δεν το σκέφτηκε πολύ. Πρόσφερε βοήθεια, δίχως να αναζητήσει ανταπόδοση. Αν και την τελευταία την έλαβε, ουχί σε μορφή βραβείων ή χρημάτων. Αλλά σε κάτι μεγαλύτερο. Σε ευγνωμοσύνη. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Λίβερπουλ, μαζί με την σύζυγό του, Λαρίσα Περέιρα βοήθησαν μία οικογένεια στην Βραζιλία, η οποία αναζητούσε οικονομικούς πόρους, προκειμένου δύο...

Συντάκτης: Μιχάλης Γκιουλένογλου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο δεν το σκέφτηκε πολύ. Πρόσφερε βοήθεια, δίχως να αναζητήσει ανταπόδοση. Αν και την τελευταία την έλαβε, ουχί σε μορφή βραβείων ή χρημάτων. Αλλά σε κάτι μεγαλύτερο. Σε ευγνωμοσύνη.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Λίβερπουλ, μαζί με την σύζυγό του, Λαρίσα Περέιρα βοήθησαν μία οικογένεια στην Βραζιλία, η οποία αναζητούσε οικονομικούς πόρους, προκειμένου δύο από τα παιδιά της να μπορέσουν να υποβληθούν σε μία θεραπεία  για την νωτιαία μυϊκή ατροφία.

Το ετήσιο κόστος ανέρχεται στις 827.000 λίρες, μόνο που η τελική καταμέτρηση ανέφερε πως τους έλειπαν σχεδόν 60.000 λίρες. Μόλις το ένα τρίτο (180.000 λίρες), από όσα χρήματα κερδίζει ο 26χρονος ποδοσφαιριστής στο «Ανφιλντ» για μία εβδομάδα… εργασίας.

Οι γονείς Αλεξ Χοσέ Ντε Αμορίμ και Γκρασιέλι Σλέμερ, οι οποίοι ζουν στην περιοχή της Σάντα Καταρίνα, ανέβασαν ένα ευχαριστήριο μήνυμα στο Instagram, φορώντας φανέλες του Φιρμίνο από την Λίβερπουλ και την Εθνική Βραζιλίας.

«Εκλαψα τόσο πολύ γιατί περιμέναμε αυτή τη στιγμή εδώ και καιρό», παραδέχτηκε η μητέρα του 6χρονου Ζοάο και του μόλις 11 μηνών Μιγκέλ, οι οποίοι θα λάβουν την θεραπεία που χρειάζονται χάρη στην καλοσύνη ενός ανθρώπου.

Η αποκάλυψη της ιστορίας δεν ήρθε από τον Φιρμίνο, ο οποίος επέλεξε να κινηθεί κάτω από άκρα μυστικότητα, αλλά από την βραζιλιάνικη φαμίλια, η οποία μίλησε στην «Globo».

Exit mobile version