ΑΓΓΛΙΑ

Ο Καν απέσυρε την προσφορά του για το Wembley

Ο ιδιοκτήτης της Φούλαμ, Σαχίντ Κχαν απέσυρε την προσφορά του για την αγορά του Wembley, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επανέλθει με νέα προσφορά αν και εφόσον η FA διασφαλίσει ότι η πρότασή του θα έχει ευρεία αποδοχή στο συμβούλιό της και δεν θα είναι διχαστική.
Ο Καν απέσυρε την προσφορά του για το Wembley

Ο ιδιοκτήτης της Φούλαμ, Σαχίντ Καν απέσυρε την προσφορά του για την αγορά του Wembley, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επανέλθει με νέα προσφορά αν και εφόσον η FA διασφαλίσει ότι η πρότασή του θα έχει ευρεία αποδοχή στο συμβούλιό της και δεν θα είναι διχαστική.

Ο Καν πρόσφερε το ποσό των 670 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του γηπέδου. «Σεβόμαστε πλήρως την απόφασή του», δήλωσε η FA και ο Κχαν εξήγησε ότι στις προθέσεις του ήταν να ενισχυθεί το αγγλικό παιχνίδι και η κίνηση της αγοράς να ενώσει και όχι να διχάσει.

Επεσήμανε ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την πώληση του Wembley «θα απέχει πολύ από την έκφραση της ευρείας υποστήριξης» και θα επανέλθει μόνο όταν υποστηριχθεί η πρότασή του από τα μέλη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Καν απέσυρε την προσφορά του για το Wembley», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.