×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Τόνι Μπλερ θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Premier League!


Sportime Team

Ο Τόνι Μπλερ θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Premier League!


Από την οδό Ντάουνιγκ και τον αριθμό 10, ο Τόνι Μπλερ θα βρει τη νέα… κατοικία του στην οδό Γκλούσεστερ, στον αριθμό 30.

Η πρώτη διεύθυνση αφορά την κατοικία του εκάστοτε πρωθυπουργού της Βρετανίας. Και η δεύτερη την τοποθεσία των γραφείων της Premier League.

Θα αναρωτηθείτε ποια είναι η σχέση του Τόνι Μπλερ, ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός για 10 χρόνια, με το αγγλικό πρωτάθλημα…

Μεγάλη, θα σας απαντήσουμε εμείς. Σύμφωνα με την Daily Mail στην τελευταία συνεδρίαση των ομάδων της Premier League, το όνομα του άλλοτε πρωθυπουργού τέθηκε στο τραπέζι, προκειμένου να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Λίγκας!

Κατά γενική ομολογία, μολονότι είναι δηλωμένος φίλος της Νιούκαστλ, δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο! Μάλιστα στο παρελθόν έχει υποπέσει και σε… γκάφα, εξηγώντας πως έβλεπε τον θρύλο της Νιούκαστλ, Τζάκι Μίλμπερ να παίζει καθήμενος στην εξέδρα του «Σεντ Τζέιμσις Πάρκ», το «Γκόλογουεϊ Εντ».

Μόνο που σε εκείνο το χρονικό διάστημα ο Μπλερ ήταν τεσσάρων, ζούσε στην Αυστραλία και η εξέδρα «Γκόλογουεϊ Εντ» ήταν μόνο για όρθιους!

 

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras