ΑΓΓΛΙΑ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είδε τη Φόρεστ από τις εξέδρες του «Μαντέσκι» (pics)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στην Αγγλία, προκειμένου να αναζητήσει τον διάδοχο του Αϊτόρ Καράνκα στον πάγκο της Νότιγχαμ. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού αλλά και της αγγλικής ομάδας βρέθηκε στην εξέδρα του «Μαντέσκι», έδρας της Ρέντινγκ, για την εκτός έδρας αναμέτρησης της Φόρεστ για την Championship. Σύμφωνα με τους Αγγλους, ο Μαρινάκης είδε από κοντά την...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στην Αγγλία, προκειμένου να αναζητήσει τον διάδοχο του Αϊτόρ Καράνκα στον πάγκο της Νότιγχαμ.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού αλλά και της αγγλικής ομάδας βρέθηκε στην εξέδρα του «Μαντέσκι», έδρας της Ρέντινγκ, για την εκτός έδρας αναμέτρησης της Φόρεστ για την Championship.

Σύμφωνα με τους Αγγλους, ο Μαρινάκης είδε από κοντά την χειρότερη εμφάνιση της ιστορικής ομάδας (ήττα με 2-0), η οποία είχε υπηρεσιακό προπονητή τον Σάιμον Αϊρλαντ.

Την ίδια στιγμή, στο match programme της Ρέντινγκ (και λόγω της στιγμής που απολύθηκε ο Καράνκα) στη σελίδα που φιλοξενεί τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας υπήρχε ακόμη ο Καράνκα.

H Mία Καλίφα είδε το Γουέστ Χαμ – Αρσεναλ (pics)

Επιστροφή στις νίκες με Σαλάχ για Λίβερπουλ (vid)

Exit mobile version