ΑΓΓΛΙΑ

Όταν ο Φέργκιουσον έβαλε τον Μπέκαμ να κουρευτεί στα αποδυτήρια!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μοιράστηκε για ακόμα μία φορά την ιστορία, όπου ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον έβαλε να κουρευτεί στα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ.

Όταν ο Φέργκιουσον έβαλε τον Μπέκαμ να κουρευτεί στα αποδυτήρια!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σε λίγες μέρες συγκεκριμένα στις 21 Οκτωβρίου κυκλοφορεί στην Αγγλία ένα βιβλίο για την καριέρα τους Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με πολλές ιστορίες που δεν έχουν γίνει ευρέως γνωστές ή δεν έχουν ακουστεί καθόλου.

Φυσικά πρωταγωνιστής τους είναι ο θρυλικός προπονητής της Manchester United και σίγουρα ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών.

Μέσα στο συγκεκριμένο βιβλίο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μιλάει για την εποχή που ο Σερ Άλεξ, τον ανάγκασε να κουρευτεί μέσα στα αποδυτήρια, αφού δεν ενέκρινε το κούρεμα που είχαμε.

Συγκεκριμένα, μας πήγε στο μακρινό 2000 όταν η ομάδα του Μάντσεστερ,  αντιμετώπιζε για το Charity Shield την Τσέλσι στο Γουέμπλεϊ.

Ο Μπέκαμ λοιπόν είχε αποφασίσει να αφήσει μοϊκάνα, ωστόσο δεν το είχε αποκαλύψει στον προπονητή του αφού φοβόταν την αντίδρασή του.

Αφού στις προπονήσεις φορούσε σκουφί, ο Φέργκιουσον δεν είχε καταλάβει την αλλαγή, ωστόσο ήρθε η ώρα για τον αγώνα και τότε ποιος είδε τον Σκωτσέζο και δεν τον φοβήθηκε.

Όπως αποκαλύπτει ο πρώην παίκτης της Γιουνάιτεντ, ο Σερ Άλεξ τον προσέγγισε και του είπα να κουρέψει άμεσα τη μοϊκάνα, με τον Μπέκαμ να νομίζει ότι πρόκειται για πλάκα.

Φυσικά το εννοούσε στο 100%, με αποτέλεσμα να ψάχνει να βρει κουρευτική μηχανή, κάτι που έγινε και τελικώς εμφανίστηκε στο γήπεδο, χωρίς καθόλου μαλλί στο κεφάλι του.

https://youtu.be/1iT_p65ZmSU

Exit mobile version