ΑΓΓΛΙΑ

Premier League: Απαγορεύονται τα τάκλιν στις προπονήσεις!

Με στόχο να εκμηδενιστεί το ρίσκο υπάρχει στις προπονήσεις των ομάδων της Premier League, προς το παρόν θα απαγορεύονται ακόμη και τα τάκλιν.

Premier League: Απαγορεύονται τα τάκλιν στις προπονήσεις!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Αγγλία έχει πληγεί έντονα από την πανδημία του κορονοϊού κι έτσι οι φορείς του ποδοσφαίρου προσπαθούν να πάρουν τα πιο αυστηρά μέτρα έτσι ώστε να μειώσουν στο ελάχιστο το ρίσκο μετάδοσης του ιού. Έτσι όπως έγινε γνωστό, προς το παρόν θα απαγορεύονται και τα τάκλιν και το γρασίδι θα απολυμαίνεται με ειδικό μηχάνημα μετά από κάθε πρόγραμμα!

Οι 20 ομάδες της Premier League προετοιμάζονται σταδιακά για την ολική επαναφορά τους στη δράση, παρότι ακόμα το Project Restart δεν έχει συμφωνηθεί στον απόλυτο βαθμό όπως θα ήθελαν όλα τα κλαμπ και οι αρμόδιοι φορείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Φρένο» στην επανέναρξη της Premier League από τον δήμαρχο του Λονδίνου

Πάντως το προσεχές διάστημα αναμένεται να σημειωθούν και οι πρώτες προπονήσεις σε γκρουπ κι όχι ατομικά όπως συμβαίνει ως τώρα. Κάτι το οποίο όμως  θα γίνει υπό νέους κανονισμούς και μέτρα ασφαλείας.

Έτσι πέρα από τα γάντια και τις μάσκες όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν, τα ντους, τα φαγητά κτλ, θα απαγορεύονται τα τάκλιν την ώρα της προπόνησης.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι τόσο το γρασίδι, όσο και τα σημαιάκια των κόρνερ, οι μπάλες, οι κώνοι και ο εξοπλισμός των προπονήσεων θα απολυμαίνονται μετά από κάθε πρόγραμμα με ειδικό μηχάνημα

Exit mobile version