ΑΓΓΛΙΑ

Premier League: Η Τότεναμ πάτησε την Άρσεναλ κι ελπίζει – Η βαθμολογία

Με τον Σον να είναι ξανά εξαιρετικός η Τότεναμ επικράτησε 3-0 της Άρσεναλ και πήγε τη μεταξύ τους διαφορά στον πόντο. Από το 33' με 10 λόγω αποβολής του Χόλντινγκ οι φιλοξενούμενοι.

Η Τότεναμ νικάει την Άρσεναλ για την Premier League
Η Τότεναμ νικάει την Άρσεναλ για την Premier League
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σε πάρτι μετατράπηκε το ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου. Η Τότεναμ έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στην Άρσεναλ, νίκησε με 3-0 και ελπίζει για τετράδα στην Premier League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από νωρίς πολύ δυνατά, «καθάρισαν» σχετικά άνετα το ματς και σε αυτό βοήθησαν και οι «κανονιέρηδες». Πρώτος όλων ο Χόλντινγκ που έκανε ό,τι μπορούσε για να αποβληθεί. Το κατάφερε στο 33′ και «κρέμασε» την ομάδα του. Αν σκεφτεί κανείς ότι τραυματίστηκε και ο Γκάμπριελ, το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο. Ξέμεινε από στόπερ ο Μικέλ Αρτέτα.

Μοναδικό θετικό για εκείνον και τους παίκτες του το ότι παραμένουν στο +1. Θα γίνει μάχη για την τετράδα ανάμεσα στις δύο μισητές αντιπάλους. Μπέρνλι μέσα και Νόριτς έξω έχουν οι «σπερς», Νιούκαστλ έξω και Έβερτον μέσα η Άρσεναλ.

Για ένα ακόμη ματς ο Σον ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Πήρε και τις δύο κίτρινες από τον Χόλντινγκ, κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Κέιν έκανε το 1-0 στο 22′ και έβαλε το τρίτο γκολ στο 47′. Ενδιάμεσα είχε σημειώσει άλλο ένα τέρμα ο Κέιν. Θα μπορούσε το σκορ να ήταν και μεγαλύτερο.

Η επόμενη (37η) αγωνιστική

Κυριακή 15 Μαΐου

Τότεναμ – Μπέρνλι (14:00)

Γουλβς – Νόριτς (16:00)

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι (16:00)

Γουότφορντ – Λέστερ (16:00)

Λιντς – Μπράιτον (16:00)

Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας (16:00)

Έβερτον – Μπρέντφορντ (18:30)

Δευτέρα 16 Μαΐου

Νιούκαστλ – Άρσεναλ (22:00)

Τρίτη 17 Μαΐου

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ (21:45)

 

H βαθμολογία της Premier League

Exit mobile version