×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Premier League: Ομάδες ζητούν την ακύρωση της σεζόν!


    Κώστας Παπαδόπουλος

Premier League: Ομάδες ζητούν την ακύρωση της σεζόν!


Οι ισχυροί άνδρες μερίδας ομάδων της Premier League είναι έτοιμοι να ρίξουν «βόμβα», ζητώντας το οριστικό stop και τη μη στέψη της Λίβερπουλ! 

Δημοσίευμα που ταράζει τα νερά είναι αυτό που έρχεται στην επιφάνεια από την ιστοσελίδα TheAthletic αναφορικά με τις νέες σκέψεις που κάνουν τα αφεντικά ορισμένων συλλόγων της Premier League με την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο λόγω κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Μπόρις Τζόνσον: Θετικός στον COVID-19 ο Βρετανός πρωθυπουργός!

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αρχίζει να επικρατεί η ιδέα πως δεν υπάρχει πλέον χώρος και σκέψη για ποδόσφαιρο μπροστά στις εκατοντάδες χαμένες ζωές από το μικρόβιο που έχει πλήξει ολόκληρο τον κόσμο…

Παρά το γεγονός, λοιπόν πως την επόμενη εβδομάδα θα γίνει νέα τηλεδιάσκεψη για την επέκταση της αναβολής, ίσως αρχίσουν να εκφράζονται ανοιχτά αυτές οι σκέψεις για την ακύρωση και τη μη στέψη της Λίβερπουλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κιν: «Θα χρειαστούμε τρεις εβδομάδες πριν μπούμε στο γήπεδο»

«Ναι μεν υπάρχει η Λίβερπουλ που θα είναι η μεγάλη χαμένη, όμως στη γενικότερη εικόνα είναι κάτι που θα έχει κερδισμένος… Μοιάζουμε με μικρά ανόητα παιδιά που ζητάμε ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή… Πιστεύω πως είναι λάθος όλο αυτό…» φέρεται να ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος ομάδας της Premier.