ΑΓΓΛΙΑ

Premier League: Σόου ο Ρονάλντο και σημαντικό διπλό η Σίτι

Εντυπωσιακός στο come back του ο Κριστιάνο Ρονάλντο βοηθώντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επικρατήσει με 3-1 της Νιούκαστλ

Premier League: Σόου ο Ρονάλντο και σημαντικό διπλό η Σίτι
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Επέστρεψε στην Premier League και έκανε την παρουσία του αμέσως αισθητή. Δύο γκολ στην επάνοδό του σημείωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 επί της Νιούκαστλ.

Σε ένα περίεργο απόγευμα που γκολ δεν έμπαινε πουθενά για ένα ημίχρονο, εκείνος που έσπασε την ανομβρία ήταν ο Ρονάλντο. Στο φινάλε του πρώτου μέρους άνοιξε το σκορ κόντρα στη Νιούκαστλ και έκανε το «Ολντ Τράφορντ» να σείεται. Ο Μανκίγιο ισοφάρισε προσωρινά στο 56′ και ο Πορτογάλος το πήρε πάνω του ξανά για το 2-1 στο 62′. Μπρούνο Φερνάντες και Λίνγκαρντ σημείωσαν τα υπόλοιπα γκολ για το τελικό 4-1 με ισάριθμες ασίστ του Πογκμπά. Σε τρομερή κατάσταση ο Γάλλος που έφτασε τις επτά μετά από τέσσερα ματς!

Την ίδια ώρα η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι περνούσε με 1-0 από την έδρα της Λέστερ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 62′ από τον Μπερνάρντο Σίλβα. Ο Πορτογάλος θα μπορούσε να έχει και μία ασίστ στο πρώτο ημίχρονο. Ευκαιρίες είχαν και οι δύο ομάδες. Ο Σμάιχελ έκανε τουλάχιστον δύο θετικές επεμβάσεις, ενώ για τις «αλεπούδες» είχε ακυρωθέν γκολ ο Βάρντι και δοκάρι ο Μπαρνς.

Πρώτο γκολ και πρώτη νίκη πανηγύρισε η Άρσεναλ επικρατώντας με 1-0 της Νόριτς χάρις σε τέρμα του Ομπαμεγιάνγκ στο 66′, ενώ την… κατάρα έσπασε και η Γουλβς. Ούτε εκείνη είχε σκοράρει και τα κατάφερε φεύγοντας με το διπλό απέναντι στη Γουότφοντ. Τέλος, τρίποντο στο φινάλε πήρε και η Μπράιτον με γκολ του Τροσάρντ, ενώ στο 0-0 έμειναν Σαουθάμπτον και Γουέστ Χαμ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Βαράν, Μαγκουάιρ, Σο, Μάτιτς, Πογκμπά, Γκρίνγουντ (85′ Φαν Ντε Μπέεκ), Φερνάντες (85′ Μαρσιάλ), Σάντσο (66′ Λίνγκαρντ), Ρονάλντο.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Γούντμαν, Μανκίγιο (77′ Μέρφι), Χέιντεν, Λασέλς, Κλαρκ (84′ Λιούις), Ρίτσι, Γουίλοκ (85′ Χέντρικ), Λόνγκσταφ, Αλμιρόν, Ζοέλιντον, Σεν-Μαξιμέν.

 

Tο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο (11/9)

Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ 3-0 (75′ πεν. Ζαχά, 85′, 90+3 Έντουαρντ)

Άρσεναλ-Νόριτς 1-0 (66′ Ομπαμεγιάνγκ)

Γουότφορντ-Γουλβς 0-2 (74′ αυτ. Σιεράλτα, 83′ Χουάνγκ)

Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι 0-1 (62′ Μπερνάρντο Σίλβα)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ 3-1 (45′ και 62′ Ρονάλντο, 80′ Μπρούνο Φερνάντες, 90’+2 Λίνγκαρντ – 56′ Μανκίγιο)

Μπρέντφορντ-Μπράιτον 0-1 (90′ Τροσάρντ)

Σαουθάμπτον-Γουέστ Χαμ 0-0

Τσέλσι-Άστον Βίλα (19:30)

Κυριακή (12/9)

Λιντς-Λίβερπουλ (18:30)

Δευτέρα (13/9)

Έβερτον-Μπέρνλι (22:00)

 

Η βαθμολογία της Premier League

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα τρία νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που έφυγε από το Open

Survivor: Ο Νίκος Μπάρτζης «δικάζει» τον Τζέιμς για την συμμετοχή του στο Just the Two of Us

Exit mobile version