ΑΓΓΛΙΑ

Συγκλονιστική η υποδοχή του Κάριους στο Άνφιλντ (vid)

Τεράστια ανακούφιση, αλλά και συγκίνηση πρέπει να ένιωσε ο Λόρις Κάριους το βράδυ της Τρίτης (07/08), όταν στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τορίνο πέρασε στο γήπεδο. Ο 25χρονος τερματοφύλακας εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά τον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τα μοιραία λάθη που έκανε, τα οποία και στοίχισαν την...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τεράστια ανακούφιση, αλλά και συγκίνηση πρέπει να ένιωσε ο Λόρις Κάριους το βράδυ της Τρίτης (07/08), όταν στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τορίνο πέρασε στο γήπεδο.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά τον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τα μοιραία λάθη που έκανε, τα οποία και στοίχισαν την κούπα από τους «ρεντς». Σφάλματα που κανείς θα περίμενε ότι οι οπαδοί της ομάδας του Μερσεϊσάιντ θα τα… κρατούσαν αυτό στον αναπληρωματικό γκολκίπερ. Παρά το γεγονός πως από τους «κόκκινους» γνωστοποιήθηκε πως ο Γερμανός πορτιέρε είχε πάθει διάσειση μετά την αγκωνιά του Σέρχιο Ράμος.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε. Για την ακρίβεια, συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Στο 73′ ο Λόρις Κάριους πέρασε στο παιχνίδι, παίρνοντας τη θέση του Άλισον και οι φίλοι της Λίβερπουλ στο γεμάτο Άνφιλντ σηκώθηκαν και τον χειροκρότησαν θερμά, γεγονός που σίγουρα συγκίνησε τον 25χρονο τερματοφύλακα.

https://twitter.com/urbanfootby/status/1027085342652944385

Exit mobile version