ΑΓΓΛΙΑ

Συζητάει με Ίπσουιτς ο Λάμπαρντ

Θέλει να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα ο πρώην αρχηγός της Τσέλσι
Συζητάει με Ίπσουιτς ο Λάμπαρντ

Τα πρώτα του βήματα στην προπονητική θέλει να ξεκινήσει να κάνει ο Φρανκ Λάμπαρντ, που όπως έγινε γνωστό ήδη έχει κάνει τις δύο πρώτες συνεντεύξεις του για να εργαστεί ως πρώτος προπονητής.

Ο θρύλος της Τσέλσι, που πέρασε αρκετό καιρό στους «Μπλε» του Λονδίνου ως μέλος του τιμ για να αποκτήσει εμπειρία, φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει την Ίπσουιτς.

Όπως έγινε γνωστό ο 39χρονος πλέον τεχνικός, έχει πραγματοποιήσει δύο συναντήσεις με τους «Γαλάζιους» και πλέον νιώθει έτοιμος να ξεκινήσει μία νέα σελίδα στην καριέρα του.

«Κάνω μαθήματα προπονητικής αυτή την στιγμή, έχω περάσει πολύ χρόνο στην Τσέλσι τον τελευταίο καιρό και έχω αποκτήσει αρκετά μεγάλη εμπειρία.

Μόλις πήρα και το πρώτο μου δίπλωμα, οπότε πιστεύω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσω να προπονώ και να έχω άμεση επαφή με όλα», ήταν τα λόγια του για την νέα αυτή πρόκληση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συζητάει με Ίπσουιτς ο Λάμπαρντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.