ΑΓΓΛΙΑ

Τεράστια πρόταση της Γουέστ Μπρoμ στην ΑΕΚ για τον Μάνταλο!

Τελευταίες μέρες των μεταγραφών διανύουμε, λογικό κι επόμενο είναι πολλές ομάδες να κάνουν τις κινήσεις τους, προσπαθώντας να διορθώσουν ότι μπορούν και να βελτιώσουν το ρόστερ τους. Μία από αυτές είναι η Γουέστ Μπρομ, η οποία φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Πέτρο Μάνταλο! Στην Αγγλία οι μεταγραφές έχουν κλείσει από τις 9/8,...

Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τελευταίες μέρες των μεταγραφών διανύουμε, λογικό κι επόμενο είναι πολλές ομάδες να κάνουν τις κινήσεις τους, προσπαθώντας να διορθώσουν ότι μπορούν και να βελτιώσουν το ρόστερ τους. Μία από αυτές είναι η Γουέστ Μπρομ, η οποία φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Πέτρο Μάνταλο!

Στην Αγγλία οι μεταγραφές έχουν κλείσει από τις 9/8, ωστόσο στην Τσάμπιονσιπ επιτρέπεται να αποκτηθεί κάποιος παίκτης με τη μορφή δανεισμού. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, οι «μπάγκις» επιχειρούν να κάνουν δικό τους τον αρχηγό της ΑΕΚ. Φυσικά ο δανεισμός είναι τυπικός, αφού για αγορά θα πρόκειται.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες που έχουν έρθει στο Sportime, η Γουέστ Μπρομ προσφέρει έξι εκατ. ευρώ loan fee, ενοίκιο ενός έτους με δυο λόγια και οψιόν αγοράς τεσσάρων εκατ. ευρώ το επόμενο καλοκαίρι. Επί της ουσίας μιλάμε για αγορά ύψους δέκα εκατ. ευρώ για τον Μάνταλο, αφού θα είναι τρελό να μην ενεργοποιηθεί η οψιόν που θα κοστίζει 50% χαμηλότερα από το ενοίκιο. Ο λόγος είναι σαφώς πως δεν επιτρέπεται η κανονική αγορά.

Πληροφόρηση για το τι θα κάνει η ΑΕΚ δεν υπάρχει, αν και μοιάζει δύσκολο να συναινέσει μία μέρα μόλις πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Δεν παύει όμως η πρόταση να είναι ιδιαιτέρως δελεαστική.

Champions League: Με αυτούς κληρώθηκε η ΑΕΚ

Champions League: Με αυτούς κληρώθηκε η ΑΕΚ

Exit mobile version