ΑΓΓΛΙΑ

Τους έσωσε και μένει ο Χιουζ

Στην Σαουθάμπτον θέλουν να τον κρατήσουν στην θέση του προπονητή

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το τεράστιο διπλό που πήρε μέσα στην έδρα της Σουόνσι, έχει σώσει κατά 99.9% την Σαουθάμπτον και έχει στείλει τους Ουαλούς στην Τσάμπιονσιπ. Για να αλλάξει αυτό θα πρέπει να χάσει η Σαουθάμπτον από την Μάντσεστερ Σίτι εντός, να κερδίσει η Σουόνσι την υποβιβασμένη Στόουκ εντός, αλλά θα πρέπει η Σουόνσι μέσα από αυτά τα δύο ματς, να καλύψει διαφορά εννέα τερμάτων…

Η Σαουθάμπτον είναι στο -18 (37-55) και η Σουόνσι στο -27 (27-54), πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει για παράδειγμα να κερδίσει με 5-0 και να χάσει με το ίδιο σκορ η Σαουθάμπτον από την πρωταθλήτρια μεν, αδιάφορη δε, Σίτι.

Έτσι προχωρούν ήδη στον σχεδιασμό για την νέα χρονιά και σ’ αυτόν συμπεριλαμβάνεται και ο Μαρκ Χιουζ. Ο παλαίμαχος άσος ανέλαβε προπονητής των «Αγίων» πριν από έξι αγωνιστικές, όπου μετράει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Πέτυχε την σημαντικότερη όμως που ήταν μέσα στην έδρα της Σουόνσι. Έτσι, σύμφωνα με τα Αγγλικά Μέσα, η διοίκηση της ομάδας σκοπεύει άμεσα να του δώσει νέο συμβόλαιο και να αφήσει πάνω του την ανασυγκρότηση της ομάδας για την επόμενη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Exit mobile version