ΑΓΓΛΙΑ

Τραγωδία ο Κορμπεράν στο ντεμπούτο του (vid)

Με ήττα άρχισε τη θητεία του στην Γουέστ Μπρομ ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν.

Με ήττα 2-0 από τη Σέφινλντ Γιουνάιτεντ, άρχισε τη θητεία του στην Γουέστ Μπρομ ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πριν από δύο ημέρες παρουσιάστηκε απο την Γουεστ Μπρομ, σήμερα (Σάββατο 29/10) έκανε το ντεμπούτο του, όμως δεν ήταν αυτό που λέμε ιδανικό. Ο λόγος για την Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος είδε την ομάδα του να χάνει με 2-0 στην έδρα της από τη Σέφιλντ Γιουνάτεντ.

Για την 18η αγωνιστική της Championship, 0 Εντιαγέ άνοιξε το σκορ στο 11′, ενώ το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων έκανε ο ΜακΜπέρνι 12 λεπτά αργότερα, δηλαδή στο 23′. Σε όλο το υπόλοιπο του αγώνα η ομάδα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να αντιδράσει κι έτσι σε 17 ματς γνώρισε την 7η ήττα της, παραμένοντας στους 14 βαθμούς και την προτελευταία θέση (τελευταία η Χάντερσφιλντ με 12 βαθμούς αλλά και δύο ματς λιγότερα).

Σίγουρα ο Κορμπεράν θα έχει δύσκολη αποστολή προσπαθώντας να βοηθήσει την Γουέστ Μπρομ να πετύχει τον στόχο της που είναι η παραμονή.

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΑΠΙΘΑΝΟ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Από την πλευρά της η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ανέβηκε στην 4η θέση, έχοντας 29 βαθμούς σε 17 παιχνίδια, ενώ πρώτη είναι η Μπέρνλι με 32 βαθμούς με τα ίδια ματς.

Αθλητικά νέα τώρα

Ίδια φάση με του Ολιβέιρα στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στην Bundesliga – Ποιο πέναλτι; Επιθετικό φάουλ (vid)

Πώς ο Αχιλλέας Μπέος έβγαλε 300.000 ευρώ σε μόλις δύο ώρες

Πανέμορφη Τουρκάλα άλτρια πήγε για καφέ και τους τέντωσε

 

Exit mobile version