Συνελήφθησαν μετά από καταγγελία 19χρονης στην Ίμπιζα

Σε κρατητήριο στην Ίμπιζα βρίσκονται τρεις παίκτες Λονδρέζικης ομάδας που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ! Η Mirror σε δημοσίευμά της αναφέρει πως οι τρεις ποδοσφαιριστές (δεν δόθηκαν τα ονόματά τους ή η ομάδα που παίζουν, στην δημοσιότητα) βρίσκονται για διακοπές στο νησί της Ισπανίας και μια 19χρονη συμπατριώτισσά της που βρίσκεται επίσης εκεί για διακοπές, τους κατηγόρησε για απόπειρα βιασμού!

Μάλιστα η νεαρή βρίσκεται εκεί μαζί με τους γονείς μιας φίλης της, στους οποίους είπε αμέσως το περιστατικό που συνέβη στην περιοχή του Σαν Χοσέ, με την αστυνομία να συλλαμβάνει αμέσως τους δύο από τους τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν μόλις ξεπεράσει τα 20 χρόνια τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, η απόπειρα βιασμού έγινε στο ξενοδοχείο όπου μένουν οι ποδοσφαιριστές.

«Το θύμα και μια φίλη της που ήταν για διακοπές με τους γονείς τους, γνώρισαν διάφορους ποδοσφαιριστές σε ένα μπαρ. Οι κοπέλες δέχτηκαν να πάνε στο ξενοδοχείο μαζί τους, όμως η μία τους ακολούθησε στο δωμάτιό τους. Αυτοί άρχισαν να τις επιτίθονται σεξουαλικά, με έναν από αυτούς να την κρατά για να μην φύγει και έναν τρίτο να τραβάει βίντεο με το κινητό του», ανέφερε η αστυνομία της Ίμπιζα.

Το θύμα έφυγε να βρει την φίλη της και τους γονείς της όπου κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και πήγαν αμέσως στην αστυνομία όπου και έγινε η καταγγελία.