×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τσέλσι: Συζητήσεις για περικοπή μισθών στους παίκτες


    Sportime Team

Τσέλσι: Συζητήσεις για περικοπή μισθών στους παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές των «μπλε» θέλουν να δώσουν το καλό παράδειγμα την εποχή του κορονοϊού


Το καλό και ανθρωπιστικό παράδειγμα φαίνεται ότι δίνουν οι παίκτες στην Τσέλσι, οι οποίοι βρίσκονται σε συζητήσεις για μείωση των αποδοχών τους λόγω των νέων συνθηκών που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ, αλλά και ο αρχηγός της ομάδας, Θέσαρ Αθπιλικουέτα βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την άμεση συνεργάτη του Ρομάν Αμπράμοβιτς, Μαρίνα Γκρανόβσκαγιά, για περικοπή μισθών της τάξης του 10%.

Με όλη την αβεβαιότητα που έχει δημιουργήσει η πανδημία, οι ομάδες της Premier League αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα ρευστότητας, μιας και τα έσοδα από τα εισιτήρια, τα τηλεοπτικά, αλλά και διάφορες άλλες εμπορικές συμφωνίες έχουν… παγώσει.

Τσέλσι: Στον δρόμο της Άρσεναλ

Μετά τη Σαουθάμπτον λοιπόν (εκεί που έγινε εθελοντικά η μείωση) και την Άρσεναλ που πέτυχε ειδική συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές για επιστροφή των χαμένων χρημάτων, η Τσέλσι ακολουθεί το ίδιο μονοπάτι λιτότητας και ειδικού καθεστώτος.

Ναι μεν θ’ αποφευχθεί το 30% που προτάθηκε από την Premier League προς όλους, ωστόσο, είναι θέμα που χρειάζεται ειδική διαχείριση μετά και τον τρόπο με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές ενώθηκαν και έφτιαξαν την εκστρατεία PlayersTogether για να βοηθήσουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας.


Τελευταία Νέα