ΑΓΓΛΙΑ

Τσιμίκας: ΣΟΚ με Ρόμπερτσον και «βλέπει» ενδεκάδα! (VID)

Η χρονιά ξεκινάει με τον χειρότερο τρόπο και πλέον η Λίβερπουλ καλείται να καλύψει αυτό το κενό. Κι εδώ εμφανίζεται ο Έλληνας διεθνής

Τσιμίκας: ΣΟΚ με Ρόμπερτσον και «βλέπει» ενδεκάδα! (VID)
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν έχει λάμψει μέχρι στιγμής στο Λίβερπουλ, αλλά πλέον ίσως να έχει αυτή την ευκαιρία, μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Άντριου Ρόμπερτσον.

Ο αριστερός μπακ των «reds» υπέστη έναν τραυματισμό που εκτός απροόπτου θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για πολλούς μήνες. Στο φιλικό ματς με τη Μπιλμπάο, ο Ρόμπερτσον προσπάθησε με τάκλιν να κόψει μια σέντρα αντιπάλου, αλλά δεν πάτησε καλά μετά την ενέργειά του, με αποτέλεσμα να γυρίσει ο αστράγαλος.

Μια φρικιαστική εικόνα που όποιος τη δει θα καταλάβει ότι ο Σκωτσέζος μπορεί να χάσει ακόμα και όλη τη χρονιά, πριν αυτή ξεκινήσει κι επίσημα.

Δείτε πως γύρισε τον αστράγαλό του:

Η ομάδα του Κλοπ βρίσκεται στη δίνη των τραυματισμών εδώ και ενάμιση χρόνο. Βαν Ντάικ, Μάτιπ, Άρνολντ και πολλοί άλλοι παραλίγο να στερήσουν στους κόκκινους την έξοδο στο φετινό Champions League.

Η χρονιά ξεκινάει με τον χειρότερο τρόπο και πλέον η Λίβερπουλ καλείται να καλύψει αυτό το κενό. Κι εδώ εμφανίζεται ο Κώστας Τσιμίκας.

Μάλλον κάτι ήξερε η Λίβερπουλ που αρνήθηκε τέσσερις φορές να τον παραχωρήσει. Μετά από αυτή τη σημαντική απώλεια, ο Έλληνας αριστερός μπακ θα έχεει την ευκαιρία να αγωνιστεί όχι μόνο στην πρεμιέρα της Premier League, αλλά θα πάρει κι άλλο χρόνο συμμετοχής, όσο θα λείπει ο Ρόμπερτσον.

Το αν θα πάρει κι άλλον παίκτη στη θέση του, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό από την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ. Μέχρι να υπάρξει όμως μια τέτοια εξέλιξη, ο Τσιμίκας «βλέπει» ενδεκάδα.

Διαβάστε επίσης: Community Shield: Η Λέστερ κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς! 1-0 τη Σίτι

Λουκάκου: Γιατί επιστρέφει στην Τσέλσι

Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους: «Μέσι, Μέσι» τραγούδησαν ρυθμικά οι οπαδοί της στο 10ο λεπτό (vid)

Exit mobile version