ΑΓΓΛΙΑ

Βιεϊρά: Τι αισχρό του είπε ο οπαδός της Έβερτον και ο Γάλλος τεχνικός τον κλώτσησε! (vid)

Σάλο έχει προκαλέσει στην Αγγλία το περιστατικό με την κλωτσιά του τεχνικού της Κρίσταλ Πάλας, Πατρίκ Βιεϊρά σε οπαδό της Έβερτον που τον έβριζε.

Σάλος στην Αγγλία με το περιστατικό με την κλωτσιά του τεχνικού της Κρίσταλ Πάλας, Πατρίκ Βιεϊρά σε οπαδό της Έβερτον που τον έβριζε.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μεταξύ των κορυφαίων θεαμάτων συζήτησης στην Premier League έχει γίνει το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Πατρίκ Βιεϊρά, που συνέβη στο τέλος της αναμέτρησης της Έβερτον με την Κρίσταλ Πάλας (3-2), την Πέμπτη (19/5), σε εξ αναβολής παιχνίδι.

Τα «ζαχαρωτά», και βρέθηκαν να χάνουν με 0-2, τελικά ανέτρεψαν το σκηνικό και σκοράροντας τρία γκολ μετά το 54′ και μετά εξασφαλίζοντας την παραμονή τους στα μεγάλα σαλόνια της Αγγλίας.

Στη συνέχεια εκατοντάδες οπαδοί της Έβερτον εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να πανηγυρίσουν την επιτυχία αυτή. Όπως φαίνεται σε βίντεο ένας οπαδός των γηπεδούχων πλησίασε τον προπονητή της Κρίσταλ Πάλας Πατρίκ Βεϊρά και ενώ τον τραβούσε βίντεο με το ένα χέρι του έκανε τη… γνωστή χειρονομία με το άλλο λέγοντάς του και αρκετά αισχρόλογα!

Ο Γάλλος τεχνικός δεν άντεξε κάποια στιγμή καθώς ο προκλητικός οπαδός είχε σχεδόν κολλήσει πάνω του και τον ακολουθούσε, ενώ εκείνος αποχωρούσε απο τον αγωνιστικό χώρο για τα αποδυτήρια.

Τότε ο Βιεϊρά γύρισε και κλώτσησε με το πόδι του τον οπαδό που έπεσε στο έδαφος. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το περιστατικό έχει πάρει διαστάσεις στην Αγγλία ενώ οι Αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να δουν τι ακριβώς συνέβη.

Μάλιστα ο οπαδός ανέβασε το βίντεο αυτό στο διαδίκτυο και έχει γίνει viral, καθώς παιζετε και σε όλες τις αγγλικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων «Ρούφα αυτό μαριονέτα! Κάτσε πάνω! Γ@μ#σου!»

Δείτε παρακάτω δύο βίντεο από το περιστατικό με τον Βιεϊρά

https://youtu.be/0Z-WcS-amX4

https://youtu.be/1K2XL-2mMzc

 

Exit mobile version