«Αγγλικό» σκορ στη Ριζούπολη

Ο Απόλλων Σμύρνης επιβλήθηκε 4-3 του Πανιωνίου, τραυματίστηκε ο Γκιοατά

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά επτά γκολ σημειώθηκαν στο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης το απόγευμα της Παρασκευής (23/3).

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 4-3 του Πανιωνίου, σε μία φιλική αναμέτρηση με ανατροπές και συγκινήσεις.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Βουκελάτος γύρισε και ο Σαββίδης άνοιξε το σκορ με πλασέ, προτού ο Στόουκς απαντήσει με ωραίο σουτ, έπειτα από αντεπίθεση στο 10’.

Το φιλικό ματς είχε μία δυσάρεστη στιγμή, αφού στο 26’, στην προσπάθειά του να σκοράρει με προβολή, ο Γκιοατά χτύπησε και αντικαταστάθηκε από τον Νόβακ.

Ο Απόλλων ανέτρεψε τα δεδομένα με πέναλτι του Στόουκς στο 35’ και στο 52’ ο Σιατραβάνης διεύρυνε το προβάδισμα με σουτ εντός περιοχής.

Ο Πανιώνιος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς στο 58’ ο Μασούρας μείωσε με ωραίο σουτ εντός περιοχής και στο 63’ ο Σπιριντόνοβιτς ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Τελικά η μπίλια της ρουλέτας κάθισε στο… κυανόλευκο, δεδομένου ότι ο Σπιριντόνοβιτς έχασε τετ α τετ στο 77’ και ένα λεπτό αργότερα, ο Ανιέτε διαμόρφωσε το τελικό 4-3 με πλασέ σε δεύτερο χρόνο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Στάθης, Κούρος, Κύργιας, Ζησόπουλος, Μενδρινός, Κονέ, Σουάρες, Αλμπάνης, Στόουκς, Ελμπάζ.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Τσόβιτς, Κοντοές, Τσουκαλάς, Μάατσεν, Σιατραβάνης, Ανιέτε, Καστιγέχος, Παπάζογλου, Καλλέργης (85’ Κατσάρας), Μπαρτολίνι, Ντεβέσα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Παπαγεωργίου, Γκιοατά (31′ Νόβακ), Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς (59′ Οικονομίδης), Κόρμπος (46′ Μακρυλλος), Σιώπης (46′ Πινιώτης), Σαββίδης, Σπιριντόνοβιτς, Βουκελάτος, Μασούρας (59′ Ντουρμισάι).

Exit mobile version