ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟΚ Φαλήρου: Απίστευτη ανατροπή στην Α’ – Το γύρισε η ομάδα του Κούστα!

Ανατροπή με σκορ 3-2 επί της ΑΕ Περάμοτος ο ΑΟΚ Φαλήρου και άνοδος στην Α' κατηγορία.
ΑΟΚ Φαλήρου: Απίστευτη ανατροπή στην Α’ – Το γύρισε η ομάδα του Κούστα!

Σε… πελάγη ευτυχίας πλέουν παίκτες και τεχνικό τιμ του ΑΟΚ Φαλήρου, καθώς, κόντρα στις προβλέψεις, η ομάδα πέτυχε τεράστια ανατροπή επί της ΑΕ Περάματος (με σκορ 3-2) και είναι εκείνη τερματίζει πρώτη στα πλέι οφ, εξασφαλίζοντας την άνοδό της για την Α΄ κατηγορία!

Οι Περματιώτες, που έχασαν την επιστροφή «σαλόνια» στις λεπτομέρειες, άνοιξαν το σκορ με τον Φούντα στο 3′ και με τον Παρίση στο 15′ έκαναν το 2-0. Κι ενώ φαινόταν πως τίποτα δεν μπορεί να ανατραπεί στο παιχνίδι αυτό, ο ΑΟΚ Φαλήρου πέτυχε κάτι ανέλπιστο.

Μέσα σε έξι λεπτά στο Β΄ μέρος κατάφερε να ισοφαρίσει (2-2), χάρη στους Μπρέγκου (στο 55)΄Λιαράκη, ενών την σπουδαία ανατροπή ολοκλήρωσε ο Ελευθεράκης στο 85′! Να αναφέρουμε οτι στο 83′ αποβλήθηκε ο από τον πάγκο της Ένωσης ο Σαββατιανός.

Από τους πρωταγωνιστές φυσικά και ο αρχηγός του ΑΟΚ, Πέτρος Κούστας. Σε ένα ακόμα παιχνίδι η ηγετική παρουσία ανασταλτικά ήταν κομβική στην τεράστια ανατροπή που πέτυχε η ομάδα του Φαλήρου. Από τους πλέον σταθερούς παίκτες μέσα στη σεζόν άλλωστε, δεν θα μπορούσε παρά να μην κάνει τη διαφορά και στο πλέον κρίσιμο ματς της σεζόν.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαιτητής: Ζέστας

ΑΕ Περάματος: Κελεμίδης, Μάνδυλας, Μαραγκόπουλος, Ζαχαρόγλου, Θεοδωράκης, Παντελής, Κανταρτζής, Σαΐντ, Παρίσης (78′ Θεοδοσίου), Φούντας, (64′ Κεφαλίδης), Καπέρης (56′ Μαυρίδης).

ΑΟΚ Φαλήρου: Πολλάτος, Ανδρέου, Παπαδόπουλος, Η., Κούστας, Καρανίκας, Χαιρόπουλος (46′ Νικολά), Παπαδόπουλος, Σ. (46′ Λιαράκης), Χαντζής (94′ Αφεντόπουλος), Γιαννόπουλος (92′ Μανδάς), Ελευθεράκης, Μπρέγκου (85′ Κοκκοκύρης).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΟΚ Φαλήρου: Απίστευτη ανατροπή στην Α’ – Το γύρισε η ομάδα του Κούστα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.