ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Επιστολή-τελεσίγραφο από τον Γιώτα

Η Κέρκυρα έλαβε μία επιστολή με τη μορφή τελεσίγραφου από τον υποψήφιο επενδυτή, Αργύρη Γιώτα

Κέρκυρα
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μία άκρως… επιθετική επιστολή έστειλε στην Κέρκυρα, ο υποψήφιος επενδυτής στην ΠΑΕ, Αργύρης Γιώτας, δίνοντας μάλιστα και ένα τελεσίγραφο.

Ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας, Ionian Hotels, έχει ζητήσει εδώ και καιρό να του επιτραπεί να διενεργήσει οικονομικό έλεγχο στους Φαίακες.

Ωστόσο αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής, γεγονός που τον έχει φέρει στα όριά του και τον ώθησε στην παρακάτω επιστολή.

Αναλυτικά η επιστολή που έλαβε η ΠΑΕ Κέρκυρα αναφέρει τα εξής:

«Επειδή τις τελευταίες μέρες ακούγονται διάφορα, θα ήθελα με την παρούσα επιστολή μου να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά.

Καταρχήν, το ενδιαφέρον μου για την ΠΑΕ Κασσιόπη είναι υπαρκτό και τις τελευταίες τρεις εβδομάδες περιμένω ένα τηλέφωνο από τα γραφεία της ΠΑΕ για να πάρω την έγκριση ώστε να προχωρήσω σε οικονομικό έλεγχο που απαιτείται.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει επικοινωνήσει κανείς από την ΠΑΕ. Αναρωτιέμαι υπάρχει κάποιος εκεί ή έχουν φύγει όλοι; Αν υπάρχει άλλος που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ γιατί δεν κάνει αυτός τον οικονομικό έλεγχο; Δε νοείται κάποιος επιχειρηματίας να αγοράσει μετοχές από μια εταιρεία χωρίς να ξέρει τι χρωστάει αυτή…

Εμένα όλα αυτά μου φαίνονται αστεία, απλά δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρότητα…

Ακούγονται κι ονειρεύονται εκατομμύρια από δω, εκατομμύρια από κει, λες και είναι μπανάνες, η ομάδα έχει φτάσει στο χείλος του γκρεμού και αυτοί παίζουν με τις τύχες των ποδοσφαιριστών που δεν έχουν να φάνε.

Κι όλα αυτά, ενώ στις επόμενες μέρες μπορεί να σκάσουν 12-13 προσφυγές, με την βαθμολογία να μην έχει επικυρωθεί και να υπάρχει κίνδυνος η ομάδα να πέσει στη Γ’ κατηγορία. Αυτό, άραγε, το έχουν σκεφτεί;

Για τους παραπάνω λόγους, αν μέσα σε 48 ώρες δεν μου δοθεί η δυνατότητα να προχωρήσω σε οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ που απαιτεί η λογική ου κάθε επιχειρηματία, ώστε να μπορέσω να κάνω μια συγκεκριμένη πρόταση, το ενδιαφέρον μου θα πάψει να υφίσταται.

Και μετά ας βολευτούν με τα εκατομμύρια που… έρχονται! Το κακό είναι πως θα σκάσει και δεύτερη ομάδα στα χέρια τους και ο κόσμος θα τους πάρει με τις… πέτρες. Όσοι έχουν μείνει.

Αργύρης Γιώτας».

Exit mobile version