ΚΕΡΚΥΡΑ

Πλησιάζει σε Κουτρομάνο η Κέρκυρα

Ο 31χρονος ακραίος αμυντικός δεν αποκλείεται να ενσωματωθεί στην αποστολή για τα 3-5 Πηγάδια
Πλησιάζει σε Κουτρομάνο η Κέρκυρα

Ο Δημήτρης Κουτρομάνος αποτελεί τον βασικό στόχο της Κέρκυρας για το δεξί άκρο της άμυνας, σύμφωνα με το Sportime.

Ο 31χρονος ακραίος αμυντικός με θητεία μεταξύ άλλων σε ΑΕΚ, Παναιτωλικό και Λαμία, πλησιάζει σε συμφωνία με την ομάδα του Ιονίου και δεν αποκλείεται να ενσωματωθεί στην αποστολή για τα 3-5 Πηγάδια.

Επιπλέον οι νησιώτες κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού, πλην του Σάββα Σιατραβάνη, ο οποίος δεν έχει μείνει ακόμα ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναφορικά με το αριστερό άκρο της άμυνας, σύμφωνα με το Sportime, έγινε κρούση στον Σταύρο Πεταυράκη, αλλά οι αυξημένες απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή ανάγκασαν την Κέρκυρα να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Τέλος, όπως έχει γράψει το Sportime, συμφωνία υπάρχει με τον Γιάννη Πασά ο οποίος αναμένεται να υπογράψει την Πέμπτη (26/7) και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Ανακοίνωσε τον Μότα η Κέρκυρα

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!