ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Απίστευτο! Τρίτο πέναλτι στο Βόλος – Ολυμπιακός! (vid)

Και τρίτο πέναλτι στο Βόλος - Ολυμπιακός και ακόμα το παιχνίδι έχει... δρόμο!

Bόλος - Ολυμπιακός: Με πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο στο Πανθεσσαλικό! Το τρίτο στην αναμέτρηση!
Bόλος - Ολυμπιακός: Με πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο στο Πανθεσσαλικό! Το τρίτο στην αναμέτρηση!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Βόλος – Ολυμπιακός: Με πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο στο Πανθεσσαλικό! Το τρίτο στην αναμέτρηση!

Οnce in a million, και αν! Δεν υπάρχουν αυτά που γίνονται στο Βόλος – Ολυμπιακός στο Πανθεσσαλικό για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Με πέναλτι ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο, μετά τα δύο του πρώτου ημιχρόνου που καταλογίστηκαν μέσω VAR!Επιπρόσθετα έχουν βγει και δύο κόκκινες κάρτες, μια για κάθε ομάδα!

Στο 50′ ο Μωραϊτης ανατρέπει τον Ιμπόρα και ο Παπαπέτρου δείχνει ξανά την άσπρη βούλα! Ο παίκτης του Βόλου βλέποντας οτι δεν μπορεί να μαρκάρει τη μπάλα μαζεύει το πόδι του, αλλά με την κατεύθυνση του σώματος του «φράζει» την πορεία του παίκτη των Θεσσαλών ο οποίος δεν αλλάζει πορεία επιδιώκοντας την επαφή. Σωστο το πέναλτι που καταλόγισε ο διεθνής ρέφερι!

Exit mobile version