ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίθανος τύπος περπάτησε 1600χλμ από την Σκωτία στο Μόναχο για να δει το Euro! (pic)

Ο Craig Ferguson κάλυψε με τα πόδια απόσταση σχεδόν 1.600 χιλιομέτρων για να δει το Euro, συγκεντρώνοντας χρήματα για καλό σκοπό
Απίθανος τύπος περπάτησε 1600χλμ από την Σκωτία στο Μόναχο για να δει το Euro! (pic)

Χιλιάδες Σκωτσέζοι έχουν φτάσει στο Μόναχο για να στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Στιβ Κλαρκ, οι οποίοι για δεύτερη σερί φορά δίνουν το παρών σε Euro.

Ανάμεσά τους είναι και ο Craig Ferguson, ο οποίος έδειξε έμπρακτα την αγάπη του, καθώς κάλυψε σχεδόν 1.600 χιλιόμετρα περπατώντας!

Ταυτόχρονα, κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα και για  ένα σημαντικό θέμα, την ψυχική υγεία των ανδρών. Με την καμπάνια του για το τρέξιμο, ο ίδιος συγκέντρωσε χρήματα για καλό σκοπό, καθώς μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί από δωρεές σχεδόν 50.000 ευρώ.

Το ποσό πηγαίνει στη φιλανθρωπική οργάνωση “Brothers in Arms Scotland”, η οποία το χρησιμοποιεί για την παροχή βοήθειας χαμηλού κατωφλίου για προβλήματα ψυχικής υγείας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίθανος τύπος περπάτησε 1600χλμ από την Σκωτία στο Μόναχο για να δει το Euro! (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.