ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποδυτήρια: Δεν είχε καταλάβει το τέλος ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ – Μουρμούρα πάλι για Γιοβάνοβιτς

Τα αποδυτήρια μετά τις ήττες είτε κάνουν κρότο, είτε μιλούν με τη σιωπή τους. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν ένιωθε τελειωμένος, ο Γιοβάνοβιτς αμφισβητείται.
Αποδυτήρια: Δεν είχε καταλάβει το τέλος ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ – Μουρμούρα πάλι για Γιοβάνοβιτς

Έκτακτη στήλη αποδυτήρια για μετά τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν ένιωθε πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού. Στον Παναθηναϊκό αρχίζει η γκρίνια για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να γίνεται συνήθεια για τις επιλογές του.

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον σε πλήρη εσωστρέφεια. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν μπορεί να γλιτώσει την απόλυση από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Το εντυπωσιακό είναι πως το τέλος της αναμέτρησης και γενικώς με τις κινήσεις του στα αποδυτήρια δεν έδειχνε να καταλαβαίνει πως τέτοια ήττες στον Ολυμπιακό δεν… αντέχονται. Ούτε από τον κόσμο, ούτε από τη διοίκηση ασφαλώς.

Εξελίξεις δεν υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, αλλά η συνήθεια που έγινε λατρεία συνεχίζεται. Η ήττα από τη Βιγιαρεάλ και οι επιλογές του κόουτς έφεραν ξανά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε περιδίνηση. Από τους παίκτες. Ο Σέρβος τεχνικός δεν είναι απλό να χάσει το σεβασμό των παικτών του, αλλά άπαντες τον θεωρούν πλέον μπερδεμένο. Και το κακό είναι πως στη Stoiximan Super League πρέπει να έχει καθαρό μυαλό για να τα καταφέρει.

Αποδυτήρια

  • Δεν το καταλάβαινε
    Μόλις έγιναν οι τυπικές δηλώσεις, άπαντες μαζεύτηκαν στο καβούκι τους. Δεν υπήρχε διάθεση να πει κανείς το παραμικρό. Κουβέντα. Άλλοι στα κινητά, άλλοι χαμένοι στις σκέψεις τους. Το κλισέ «βαρύ το κλίμα» απέδιδε την πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε κατευθείαν μετά το τέλος της αναμέτρησης. Και την ώρα που κάποιοι συζητούσαν τις εξελίξεις στον πάγκο του Ολυμπιακού, κυρίως οι Έλληνες, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδειχνε να μην αντιλαμβάνεται πως μετράει ώρες. Ένας συνεργάτης του το μετέφερε και ο Ισπανός τεχνικός έμοιαζε σοκαρισμένος από την είδηση.
  • Κόουτς, γιατί;
    Πρέπει σώνει και ντε να υπάρξει ροτέισον; Υπάρχει λόγος να μην ξεκινήσει ο Ιωαννίδης για να παίξει ο Σπόραρ; Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήθελε να δώσει παιχνίδι στον Σλοβένο φορ, τη στιγμή που το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο είναι σε ημιάγρια κατάσταση; Ο Παναθηναϊκός άρχισε να απειλεί όταν μπήκε στο γήπεδο ο Ιωαννίδης. Ο Παλάσιος που είδαμε κόντρα στη Βιγιαρεάλ για ποιο λόγο δεν έπαιξε λεπτό κόντρα στον Άρη; Για ποιο λόγο δεν είχε δώσει λίγα λεπτά ακόμα στον Αϊτόρ να έχει ρυθμό; Τα ατομικά λάθη τείνουν να γίνουν προέκταση του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού.
  • Σκασμένος
    Πρώτη φορά ήταν τόσο στενοχωρημένος ο Ματίας Αλμέιδα. Ένας άνθρωπος που έχει φάει ήττες και απογοητεύσεις με το κουτάλι, έχοντας ζήσει το ποδόσφαιρο σαν παίκτης στην ολότητά του, δεν μπορούσε να χωνέψει την ήττα από την Μπράιτον. Ο Αργεντινός κόουτς είναι που συνήθως πηγαίνει σε παίκτες για να τους ενθαρρύνει μετά από μια στραβή. Αυτή τη φορά, συνεργάτες του και άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν που πήγαιναν προς το μέρος του προπονητή της Ένωσης.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Η μέρα που ο Τζιοβάνι σόκαρε με την απόφασή του όλη την Ισπανία

Ολυμπιακός: Η μέρα που ο Τζιοβάνι σόκαρε με την απόφασή του όλη την Ισπανία

Σαν σήμερα, στις 8 Ιουλίου 1999, η μεταγραφή του Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα στον Ολυμπιακό γίνεται επίσημη και ταρακουνάει όλη την Ισπανία. Το εξώφυλλο της Mundo Deportivo τα λέει όλα.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός – Κάρμο: Η επιστροφή που δεν αποκλείεται – Επιβεβαίωση Sportime

Ολυμπιακός – Κάρμο: Η επιστροφή που δεν αποκλείεται – Επιβεβαίωση Sportime

Στην Αγγλία δεν αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Κοτάρσκι : Η Κοπεγχάγη θα το κάνει καλύτερα από τον ΠΑΟΚ;

Κοτάρσκι : Η Κοπεγχάγη θα το κάνει καλύτερα από τον ΠΑΟΚ;

Η πρωταθλήτρια Δανίας είναι σε θέση να κάνει με τον Κοτάρσκι όσα δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ…

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Αλλαγή πλάνων με Ντέσερς

ΑΕΚ: Αλλαγή πλάνων με Ντέσερς

Η ΑΕΚ το παλεύει ακόμα με Ντέσερς αλλά είναι και η πρώτη φορά που εξετάζει και μερικές άλλες περιπτώσεις για φορ

ΑΕΚ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μένει… λιμάνι ο Γιαζιτσί – Σαφές μήνυμα παραμονής από τον Τούρκο μαέστρο – Όμως έρχεται η κρίσιμη περίοδος

Μένει… λιμάνι ο Γιαζιτσί – Σαφές μήνυμα παραμονής από τον Τούρκο μαέστρο – Όμως έρχεται η κρίσιμη περίοδος

Δηλώνει έτοιμος να συνεχίσει την πορεία του στον Πειραιά και να «υπηρετήσει» με συνέπεια τον ρόλο του στον αγωνιστικό σχεδιασμό του Μεντιλίμπαρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Ο Βέλεθ θέλει Ελλάδα αλλά δυσκολεύεται!

Ο Βέλεθ θέλει Ελλάδα αλλά δυσκολεύεται!

Δεν προχώρησε του Φραν Βέλεθ στην ΑΕΛ που έχει προταθεί και στην Κηφισιά.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Έσκασε η περίπτωση Ντόλαν και ο παίκτης αρέσει

Ολυμπιακός: Έσκασε η περίπτωση Ντόλαν και ο παίκτης αρέσει

Ο Άγγλος άσος, με αποτίμηση στα 7 εκατομμύρια ευρώ, έχει προταθεί και εξετάζεται σοβαρά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Καλογερόπουλος και Αστέρας Τρίπολης αν κάνει την προσπέραση ο Κουτσίδης…

Ολυμπιακός : Καλογερόπουλος και Αστέρας Τρίπολης αν κάνει την προσπέραση ο Κουτσίδης…

Πιθανό το σενάριο να δοθεί στον Αστέρα Τρίπολης ο Καλογερόπουλος, αλλά είναι μια ιστορία του Αυγούστου…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: 55 εκατομμύρια… με το καλημέρα! Η πρώτη «βόμβα» του Εντού φέρνει θησαυρό στον Μαρινάκη

55 εκατομμύρια… με το καλημέρα! Η πρώτη «βόμβα» του Εντού φέρνει θησαυρό στον Μαρινάκη

Η Νιούκαστλ απέκτησε έναν εξαιρετικό εξτρέμ.

Ποδόσφαιρο