ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποδυτήρια: Έτσι τους «έφτιαξε» ο Αλμείδα – Ζόρια ο Σπανός – Μεγάλες μπαλιές ήθελε ο Λουτσέσκου – Δεν ξέρει τι να κάνει ο Πάρντιου

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει τον τρόπο του με όλους τους παίκτες της ΑΕΚ, ο Σπανός στερείται εμπνεύσεων στον Ιωνικό, άλλα ήθελαν Λουτσέσκου και Πάρντιου.

Αποδυτήρια: Ο Αλμέιδα έχει τον τρόπο με τους παίκτες της ΑΕΚ, ο Σπανός στερείται εμπνεύσεων στον Ιωνικό, άλλα ήθελαν Λουτσέσκου και Πάρντιου.
Αποδυτήρια: Έτσι τους «έφτιαξε» ο Αλμείδα – Ζόρια ο Σπανός – Μεγάλες μπαλιές ήθελε ο Λουτσέσκου – Δεν ξέρει τι να κάνει ο Πάρντιου
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Αποδυτήρια μετά από μία αγωνιστική στη Super League. Μία αγωνιστική που είχε και ντέρμπι, με την ΑΕΚ να κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Εκεί, άλλα ήθελε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, άλλα έκαναν οι παίκτες του. Αντιθέτως, ο Ματίας Αλμέιδα είδε από τους ποδοσφαιριστές του πράττουν όλα όσα ζήτησε. Είχε φροντίσει ο Αργεντινός κόουτς να τους «φτιάξει» κατάλληλα.

Η ΑΕΚ είναι σε οίστρο, ο ΠΑΟΚ ασθμαίνει και το ίδιο έχει υποστεί και η έτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Άρης. Εκεί βέβαια το πρόβλημα του Αλαν Πάρντιου είναι άλλο. Δεν έχει να κάνει με τις εμπειρίες των παικτών. Έχει να κάνει με τους πολλούς δημιουργικούς παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο άγγλος τεχνικός και δεν ξέρει που να τους χωρέσει.

ΣΕΤ ΜΕ 4 ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ 14,90!

Ο Ιωνικός έχει θέμα. Η κατάσταση στην ομάδα της Νίκαιας μοιάζει να έχει κάνει ένα κύκλο και το restart είναι δύσκολο. Ο Δημήτρης Σπανός στερείται έμπνευσης τη δεδομένη στιγμή, με τους παίκτες να κάνουν κάποιες αναφορές για τις επαναλαμβανόμενες προπονήσεις.

Στα αποδυτήρια

 

Αθλητικά νέα τώρα

ΠΑΟΚ: Κερδισμένος μόνο αν δεν φύγει ο Λουτσέσκου!

ΑΕΚ: Τα ιδιαίτερα του Αλμέιδα και οι κουβέντες με τον τρελαμένο Αραούχο

Αλίσα Νιούμαν: Halloween με μαγιό και μπότες για την πανέμορφη επικοντίστρια!

Exit mobile version