ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποδυτήρια: Μανούριασε ο Βέρμπιτς – Θα μείνει Παναιτωλικό ο Αναστασίου; – Επιτέλους Μανού Γκαρσία στον Άρη – Δικαίωση Χριστοβασίλη και ΠΑΣ με Στάικο!

Αποδυτήρια λοιπόν. Γκρίνια ο Βέρμπιτς στον Παναθηναϊκό, θα ανανεώσει ο Αναστασίου; Είδαν άσπρη μέρα με Μανού στον Άρη. Δικαίωση με Στάικο!

Αποδυτήρια λοιπόν. Γκρίνια ο Βέρμπιτς στον Παναθηναϊκό, θα ανανεώσει ο Αναστασίου; Είδαν άσπρη μέρα με Μανού στον Άρη. Δικαίωση με Στάικο!
Αποδυτήρια: Μανούριασε ο Βέρμπιτς – Θα μείνει Παναιτωλικό ο Αναστασίου; - Επιτέλους Μανού Γκαρσία στον Άρη – Δικαίωση Χριστοβασίλη και ΠΑΣ με Στάικο!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Αποδυτήρια της Super League η επιστροφή. Αφού μετά τις συνεχόμενες και εμβόλιμες αγωνιστικές είχαμε επάνοδο σε μια κανονικότητα και με ντέρμπι. Η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια τον Παναθηναϊκό και αυτό έφερε γκρίνια, μεταξύ άλλων, για την εικόνα του Βέρμπιτς στο «τριφύλλι».

Ξαφνικά πρόβλημα στο Αγρίνιο. Η 4άρα που δέχθηκε ο Παναιτωλικός από τον ΟΦΗ έφερε δεύτερες σκέψεις για τον Γιάννη Αναστασίου. Σας αναφέραμε και στα παρασκήνια της Super League πως θα έχει αρκετά πήγαινε – έλα η κατάσταση στο Αγρίνιο.

Την ίδια που στον ΠΑΣ μετράνε οφέλη και κέρδη με την επιμονή τους στον Θανάση Στάικο. Εξαιρετική δουλειά ο τελευταίος, τρίβουν τα χέρια τους οι Χριστοβασίληδες που έχουν κάνει την ομάδα τους να μοιάζει με προπονητική σχολή Ελλήνων προπονητών.

Τέλος στον Άρη, επιτέλους ο Θόδωρος Καρυπίδης είδε μια «καψούρα» του να προσφέρει στο ματς με τον Αστέρα. Διότι, στην Τούμπα ο Μάνου Γκαρσία ήταν άφαντος. Τώρα όμως; Όλα όσα αλιεύσαμε από τα αποδυτήρια…

Στα Αποδυτήρια

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

 

 

Αθλητικές ειδήσεις

Τι έκανε ο Αχιλλέας Μπέος στον Βόλο;

Μαρσέλο: Πάλι καλά που δεν ήταν προπονητής ο Μίτσελ στη Ρεαλ γιατι δεν θα έβαζε ο Μπέιλ το καλυτερο γκολ της καριέρας του

Ρονάλντο: Τα πέταξε σχεδόν όλα η Τζορτζίνα – Πώς θα αντιδράσουν οι Σαουδάραβες – Δεν θέλει να φοράει μακριές φούστες

Exit mobile version