ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποδυτήρια: Τυχερός από σπόντα ο Γιοβάνοβιτς με Παλάσιος – Κανονικός Κανός – Άργησε ο Αλμέιδα – Άσος ο Ρουπ

Αποδυτήρια με τον τυχερό Γιοβάνοβιτς στο θέμα Παλάσιος, την κανονικότητα Κανός, την αργοπορία Αλμέιδα και τον άσο στο μανίκι Ρουπ!

Αποδυτήρια με τον τυχερό Γιοβάνοβιτς στο θέμα Παλάσιος, την κανονικότητα Κανός, την αργοπορία Αλμέιδα και τον άσο στο μανίκι Ρουπ!
Αποδυτήρια: Τυχερός από σπόντα ο Γιοβάνοβιτς με Παλάσιο – Κανονικός Κανός – Άργησε ο Αλμέιδα – Άσος ο Ρουπ
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Αποδυτήρια της Super League για μία ακόμα αγωνιστική. Ποιος ήταν ο λόγος που η τύχη χαμογέλασε στον Γιοβάνοβιτς; Η κανονικότητα του Κανός, το «άργησε» του Αλμέιδα και το άσος στο μανίκι για τον Άρη, που ονομάζεται Ρουπ.

Από σπόντα Κουρμπέλης και Παλάσιος ήταν στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Βόλο. Κι όμως. Ήταν οι X-Factors στη νίκη επί του Βόλου.

Ο Σέρτζι Κανός βγάζει μια κανονικότητα στα εξτρέμ για τον Ολυμπιακό. Χωρίς να κάνει τη διαφορά, είναι συνεπής, έχει διάρκεια και έχει «κουμπώσει» στα θέλω του Μίτσελ και της ομάδας.

Η ΑΕΚ έχασε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι περισσότεροι ρίχνουν ευθύνες στον Αθανασιάδη, αλλά και ο Αλμείδα δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Άργησε πολύ τις αλλαγές του.

Τέλος, ο Άρης. Λούκας Ρουπ… καλώς ήρθες. Και μάλιστα σε νέο ρόλο με το credit να πηγαίνει στον Απόστολο Τερζή. Διότι, ο Γερμανός έπαιζε δίπλα στον Νταρίντα και έβγαλε μάτια.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Αποδυτήρια

Exit mobile version