ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το τηλέφωνο του Κλοπ στην πλευρά Τσιμίκα πριν τη συμφωνία!

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε επικοινωνία με την πλευρά του Κώστα Τσιμίκα και πριν τελειώσει το deal.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το τηλέφωνο του Κλοπ στην πλευρά Τσιμίκα πριν τη συμφωνία!

Χρειάζεται να ασχοληθεί ο ίδιος ο Γιούργκεν Κλοπ για να πειστεί κάποιος να πάει στη Λίβερπουλ; Ειδικά όταν πρόκειται για παίκτη από το ελληνικό πρωτάθλημα; Σαφώς και όχι. Ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας μπορούσε και να μην ασχοληθεί. Αλλά σε όλους τους παίκτες που θέλει, μια επαφή πριν το τελικό dealάρισμα την κάνει. Έτσι, γουστάρει.

Το ίδιο έγινε και στην προκριμένη περίπτωση. Στη περίπτωση του δικού μας. Ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας δεν αποτέλεσε εξαίρεση.  Με τον παίκτη, με την πλευρά Τσιμίκα (τους εκπροσώπους του δηλαδή) μικρή σημασία έχει. Η Λέστερ ήταν ακόμα στο παιχνίδι και πρόσφερε περισσότερα χρήματα τόσο στον παίκτη, όσο και στον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον έτσι είχε αφήσει να εννοηθεί στην τελευταία της επικοινωνία.

Πρόσφερε επίσης θέση βασικού. Την ίδια ώρα που στην Αγγλία γράφονταν πως ο Ελληνας μπακ ήταν δεύτερη επιλογή πίσω από τον Τζαμάλ Λιούις και έγινε πρώτη επειδή η Νόριτς ζητούσε πάρα πολλά χρήματα.

1200+ παιχνίδια καζίνο και καθημερινές προσφορές*

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις +21

Τι έκανε ο τεχνικός των «κόκκινων». Επικοινώνησε με τον Κώστα Τσιμίκα. «Η απόφαση είναι δική σου. Εμείς σε θέλουμε, ταιριάζεις πολύ στο project μας και σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε». Αυτά. Λιτά κι απέριττα. Και μόνο η κίνηση… έφτανε. Ο 24χρονος αριστερός μπακ απλώς μετρούσε αντίστροφα που θα τον συναντήσει από κοντά και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του. Κλοπ… Λίβερπουλ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το τηλέφωνο του Κλοπ στην πλευρά Τσιμίκα πριν τη συμφωνία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.