ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκαλύψεις από τον Γιούργκεν Κλοπ – Μένει ή φεύγει ο Σαλάχ από τη Λίβερπουλ!

Πολλές οι φήμες που θέλουν τον Μοχάμεντ Σαλάχ να φεύγει το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ.

Αποκαλύψεις από τον Γιούργκεν Κλοπ – Μένει ή φεύγει ο Σαλάχ από τη Λίβερπουλ!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μία πολύ κακή χρονιά έκανε η Λίβερπουλ στη φετινή Premier League, μένοντας πολύ πίσω από την κορυφή και κινδυνεύει να μη βγει στο Champions League.

Έτσι, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έβγαζαν προς τα έξω, ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο της αποχώρησης του.

Συγκεκριμένα ο Αιγύπτιος επιθετικός παρουσιαζόταν αρκετά προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας και από τη δουλειά που πρέπει να γίνει για να επιστρέψει στους τίτλους.

Ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ που θα παραμείνει προφανώς στο… τιμόνι της Λίβερπουλ, έσπευσε γρήγορα να διαψεύσει όλα αυτά που λέγονται.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι δεν έχει καμία ανησυχία ότι ο Μο Σαλάχ θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο 30χρονος λατρεύει τη Λίβερπουλ και περνάει εξαιρετικά.

Ακόμα έκανα και ένα αρκετά καυστικό σχόλιο τονίζοντας ότι αν κάποιος παίκτης του πει ότι θέλει να φύγει επειδή η ομάδα δεν προκρίθηκε στο Champions League τότε θα τον πουλήσει ο ίδιος.

Το σίγουρο είναι ότι η Λίβερπουλ έχει έναν αρκετά καλό κορμό στον οποίο πρέπει να προσθέσει τα νέα κομμάτια και να επανέλθει στην κορυφή.

https://youtu.be/7zRSqKZNJdA

Exit mobile version