ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λαμουσί στην Αθήνα για να μιλήσει για τη Νότιγχαμ!

Ο τεχνικός της ομάδας της Νότιγχαμ Φόρεστ, Σαμπρί Λαμουσί, είναι στην Αθήνα για να μιλήσει για το συμβόλαιό του.

Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Σαμπρί Λαμουσί εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στη χώρα μας! Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο Γάλλος τεχνικός είναι στην Αθήνα για να συζητήσει για το συμβόλαιό του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Μαζί του είναι και ο Ζοσέ Ανιγκό.

Ο 49χρονος κόουτς ήταν δεδομένο πως θα παραμείνει στους «κόκκινους». Ωστόσο, η αποτυχία της τελευταίας αγωνιστικής κλόνισε τα πάντα. Εκεί που τα πλέι οφ έμοιαζαν να είναι εξασφαλισμένα, η Φόρεστ έμεινε εκτός και μάλιστα με τρόπο ντροπιαστικό.

Ο Σαμπρί Λαμουσί θα συζητήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του για όλο το project της Νότιγχαμ, τους λόγους της αποτυχίας και την επόμενη μέρα. Μοιάζει δύσκολο να έχουμε ανατροπή στο θέμα του προπονητή στην ομάδα της Φόρεστ. Δεν είναι μόνο η αρχική απόφαση που έχει παρθεί και αφορά την παραμονή του Γάλλου κόουτς, είναι και το γεγονός πως είναι πελάτης του Ζόρζε Μέντες. Παρότι η χασούρα αυτή την τριετία δεν είναι και μικρή. Δείτε πόσα χρήματα έχουν ξοδευτεί στον αγγλικό σύλλογο.

Ο Μέντες αυτή τη στιγμή είναι άμεσος συνεργάτης του ισχυρού άνδρα των «ερυθρολεύκων» σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό business. Και ειδικά μετά την πώληση του Ποντένσε στη Γουλβς, οι σχέσεις είναι στα καλύτερά τους. Το γεγονός πως βρίσκεται όλη η πρώτη γραμμή της τεχνικής ηγεσίας στην Αθήνα για συζητήσεις, αποτελεί προπομπό εξελίξεων, αφού μαζί με τον Λαμουσί είναι και ο Ανιγκό στα μέρη μας.

Ας μην ξεχνάμε πως πριν από λίγες μέρες ο Ολυμπιακός ξεκίνησε συνεργασία και με τον Λουί Ντουκρουέ, ο οποίος θα έχει καθήκοντα και στους δύο συλλόγους.

Τα στιγμιότυπα από την τελευταία αγωνιστική κατά την οποία η Νότιγχαμ έχασε την είσοδό της στα πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ.

Exit mobile version