ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Αναγνωστόπουλος: Αρέσει στον Απόλλωνα Σμύρνης

Στο στόχαστρο των «κυανόλευκων» ο τερματοφύλακας του Άρη

Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Με το ένα πόδι εκτός Άρη βρίσκεται ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος. Ο ίδιος θα ήθελε να παραμείνει εκεί, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο.

Οι Θεσσαλονικείς θα κινηθούν για τερματοφύλακα πίσω από τον Χουλιάν Κουέστα και αυτομάτως ο ρόλος του 25χρονου θα υποβαθμιστεί. Πολύ δύσκολα θα παίρνει χρόνο συμμετοχής κάτι που αντιλαμβάνεται και ο ίδιος.

Η ομάδα που σε πρώτη φάση φαίνεται διατεθειμένη να εκμεταλλευτεί όλο αυτό είναι ο Απόλλων Σμύρνης. Ο Αναγνωστόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime είναι μία περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει στη Ριζούπολη.

Γνωρίζουν, πάντως, οι «κυανόλευκοι» πως δεν θα είναι εύκολο να τον πάρουν. Ακόμη και εάν φύγει από τον Άρη, ο παίκτης προτιμάει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για να παραμείνει στη Super League.

Από εκεί και πέρα, Νίκος Παπαδόπουλος και Αντώνης Μανίκας, οι οποίοι παρουσιάστηκαν την Πέμπτη (23/5) στα γραφεία της ΠΑΕ μαζί με τον Γιώργο Γεωργίου, έχουν ήδη σηκώσει μανίκια. Το ρόστερ έχει ελάχιστους παίκτες και όπως είπε ο Παπαδόπουλος, θα πρέπει συνολικά να έχει 25-26. Όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, Ρώσση και Οριουέλα έχουν ανανεώσει και μπορούν να θεωρούνται σίγουροι. Η μόνη θέση για την οποία δεν αγχώνονται στον Απόλλωνα είναι αυτή του αριστερού μπακ. Αμφότεροι για εκεί υπολογίζονται εν όψει της νέας σεζόν.

Exit mobile version