ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς Ντάουντα και Σλίβκα

Έναν βαθμό για να τελειώνει και μαθηματικά με την υπόθεση της παραμονής του θέλει κόντρα στον Βόλο ο Απόλλων Σμύρνης μετά και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα που είχαμε αυτές τις μέρες στα πλέι άουτ. Να μην μπει στη διαδικασία να… ψάχνει κομπιουτεράκια μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, θέλει ο Απόλλων Σμύρνης. Ζητούμενο η νίκη εννοείται κόντρα...

Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς Ντάουντα και Σλίβκα
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έναν βαθμό για να τελειώνει και μαθηματικά με την υπόθεση της παραμονής του θέλει κόντρα στον Βόλο ο Απόλλων Σμύρνης μετά και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα που είχαμε αυτές τις μέρες στα πλέι άουτ.

Να μην μπει στη διαδικασία να… ψάχνει κομπιουτεράκια μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, θέλει ο Απόλλων Σμύρνης. Ζητούμενο η νίκη εννοείται κόντρα στον Βόλο (26/4-19:30) στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 1 για διάφορους λόγους, αλλά και το… μίνιμουμ είναι αρκετό για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η παραμονή.

Ο Μάκης Χάβος έχει εκ νέου στη διάθεση του τον Τσιλούλη που αποθεραπεύθηκε, αλλά όχι τους Σλίβκα και Ντάουντα. Ο διεθνής Λιθουανός μέσος έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο και δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς. Δεν είναι διαθέσιμος ούτε ο Νιγηριανός φορ.

Η αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αποτελείται από τους Κότσαρη, Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Φερνάντεθ, Τσαμπούρη, Μουνιέ, Τσιλούλη, Φατιόν, Κιτόκο, Κάλισιρ, Βάρκα, Ρώσση.

 

Exit mobile version