ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Έπεσε στο τραπέζι η επιστροφή του Κασναφέρη

Ανέκαθεν ο Απόλλων Σμύρνης ήταν μία ομάδα με πολυφωνία εντός των τειχών. Είναι πολύ πιθανό το ίδιο να συμβεί και φέτος με την επιστροφή του στη Super League 1. Αρκετοί εκείνοι που παίρνουν αποφάσεις και ενδεχομένως σε αυτούς να προστεθεί ένας ακόμη. Δεν αναφερόμαστε στον νέο προπονητή, αλλά τον Γιώργο Κασναφέρη. Η σχέση του με...
Απόλλων Σμύρνης: Έπεσε στο τραπέζι η επιστροφή του Κασναφέρη

Ανέκαθεν ο Απόλλων Σμύρνης ήταν μία ομάδα με πολυφωνία εντός των τειχών. Είναι πολύ πιθανό το ίδιο να συμβεί και φέτος με την επιστροφή του στη Super League 1. Αρκετοί εκείνοι που παίρνουν αποφάσεις και ενδεχομένως σε αυτούς να προστεθεί ένας ακόμη.

Δεν αναφερόμαστε στον νέο προπονητή, αλλά τον Γιώργο Κασναφέρη. Η σχέση του με τον Γιώργο Παράσχο γνωστή. Από τη στιγμή που ο τελευταίος είναι εκτός απροόπτου ο νέος κόουτς στη Ριζούπολη, ο Απόλλων Σμύρνης σκέφτεται να προσλάβει πακέτο και τον πρώην διαιτητή.

Αυτές τις μέρες το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι. Υπήρξαν διάφορες συζητήσεις και στο τελευταίο συμβούλιο που έγινε. Επαφές γίνονται και το εάν οι δύο πλευρές καταλήξουν σε γάμο θα φανεί. Υπενθυμίζεται πως τελευταία δουλειά του Κασναφέρη ήταν στη Λαμία.

Από εκεί και πέρα, εντός των ημερών θα ανακοινωθεί ο νέος κόουτς. Ο Παράσχος, που είχε ένα θέμα υγείας αυτές τις μέρες, έχει αρχίσει να μιλάει με τους διοικούντες και για παίκτες. Κάποιες περιπτώσεις είχαν προχωρήσει ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο προπονητής και απλώς εκείνος θα έπρεπε να δώσει την τελική έγκριση για τη μεταγραφή. Για τουλάχιστον δύο παίκτες βρισκόμαστε σε αυτό το στάδιο. Υπάρχει δηλαδή συμφωνία ανάμεσα στο κλαμπ και τους παίκτες και απομένει το «πράσινο φως» του έμπειρου κόουτς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόλλων Σμύρνης: Έπεσε στο τραπέζι η επιστροφή του Κασναφέρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.