ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Οι μεταγραφικές δυσκολίες

Οι μέρες περνούν και όσοι περίμεναν να έχει κάνει άλλη μεταγραφή ο Απόλλων Σμύρνης διαψεύδονται. Είχαμε ενημερώσει πως το μπάτζετ έχει σχεδόν τεντώσει. Γίνεται προσπάθεια ώστε να ψηθεί το αφεντικό και να δώσει το κάτι παραπάνω, αλλά προς το παρόν αυτό δεν έχει συμβεί. Υπό άλλες συνθήκες, πάντως, ο Απόλλων Σμύρνης αυτές τις μέρες θα...

Απόλλων Σμύρνης
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Οι μέρες περνούν και όσοι περίμεναν να έχει κάνει άλλη μεταγραφή ο Απόλλων Σμύρνης διαψεύδονται. Είχαμε ενημερώσει πως το μπάτζετ έχει σχεδόν τεντώσει. Γίνεται προσπάθεια ώστε να ψηθεί το αφεντικό και να δώσει το κάτι παραπάνω, αλλά προς το παρόν αυτό δεν έχει συμβεί.

Υπό άλλες συνθήκες, πάντως, ο Απόλλων Σμύρνης αυτές τις μέρες θα τελείωνε τα διαδικαστικά και θα αποκτούσε Τυνήσιο εξτρέμ. Μέχρι και υπογεγραμμένο προσύμφωνο έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά η υπόθεσή του φαίνεται ότι στράβωσε στο παρά ένα. Κάτι που δεν ήταν ελεύθερος, κάτι που υπήρχε θέμα με τη βίζα, στη Ριζούπολη αναγκάστηκαν να ψάχνουν εναλλακτικές. Και όλα αυτά με λίγα χρήματα.

Για τα χαφ ο μεγάλος στόχος είναι ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς όπως αποκάλυψε το Sportime. Τον έχουν όλοι σε μεγάλη εκτίμηση στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», αλλά το κασέ του είναι αυτό που τους μπλοκάρει. Ένα μικρό ποσό αναμένεται να το δώσει ο Ατρόμητος για να του λύσει το συμβόλαιο, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να καλυφθεί η διαφορά των δύο πλευρών. Ωστόσο, πλέον δεν είναι τόσο μεγάλη αυτή. Θα χρειαστεί, όμως, να κάνει το κάτι παραπάνω ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος καίγεται για χαφ. Εάν δεν αποκτήσει άμεσα, κινδυνεύει στη δική του πρεμιέρα με την ΑΕΛ να παίξει με πειραματικό κέντρο με όσα έχουν συμβεί στη Ριζούπολη.

Exit mobile version