ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Η πεντάρα έφερε προβληματισμό

Ήταν τέτοιο το καλοκαίρι που πέρασε ο Απόλλων Σμύρνης και τόσο δύσκολες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χτίστηκε η ομάδα που η παραμονή θα ισοδυναμεί με μικρό άθλο. Το ξεκίνημα με την ΑΕΛ έφερε και αισιοδοξία στη Ριζούπολη.  Ωστόσο, στην Τρίπολη η προσγείωση ήταν απότομη. Προφανώς κανείς δεν κρίνεται από τα φιλικά. Το 5-1,...

Απόλλων Σμύρνης
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ήταν τέτοιο το καλοκαίρι που πέρασε ο Απόλλων Σμύρνης και τόσο δύσκολες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χτίστηκε η ομάδα που η παραμονή θα ισοδυναμεί με μικρό άθλο. Το ξεκίνημα με την ΑΕΛ έφερε και αισιοδοξία στη Ριζούπολη. 

Ωστόσο, στην Τρίπολη η προσγείωση ήταν απότομη. Προφανώς κανείς δεν κρίνεται από τα φιλικά. Το 5-1, όμως, ήταν βαρύ. Δεν πέρασε έτσι από τη διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Ούτως ή άλλως το αφεντικό είναι άνθρωπος που παρατηρεί και το παραμικρό και κάποιες φορές παίρνει και παρορμητικές αποφάσεις.

Εκείνο που ενόχλησε περισσότερο απ’ όλα ήταν η χαλαρότητα κάποιων παικτών και η γενικότερη νοοτροπία με την οποία κατέβηκε η «Ελαφρά Ταξιαρχία» να παίξει. Γι’ αυτό και τις επόμενες μέρες υπήρξαν και σχετικές συζητήσεις και στα αποδυτήρια μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Άρη. Σε σχέση με τη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΛ υπολογίζονται τόσο ο Βιτλής όσο και οι Μπρούσιτς και Γιαννακόπουλος. Ο βαθμός ετοιμότητας των δύο τελευταίων, βέβαια, δεν είναι ο επιθυμητός, αφού έχουν λίγες προπονήσεις με τη νέα τους ομάδα.

Exit mobile version