Ο Απόλλων Σμύρνης παρουσίασε τον Μπρούνο Άλβες με τον Δημήτρη Κοτταρά παρόντα

Την πρώτη του μεταγραφή εν όψει Ιανουαρίου έκανε ο Απόλλων Σμύρνης, αλλά σε διοικητικό επίπεδο με τον Δημήτρη Κοτταρά

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές είναι ο Απόλλων Σμύρνης. Η πρώτη κίνηση που επέλεξε να κάνει ήταν να επιστρέψει ένας παλιός γνώριμος. Ο Δημήτρης Κοτταράς, που διετέλεσε παίκτης και τεχνικός διευθυντής στο παρελθόν, γυρνάει στη Ριζούπολη.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει κυρίως για τον τίτλο που θα έχει. Ο ρόλος του έχει κλειδώσει. Θα προσπαθήσει από την πλευρά του να βάλει μία τάξη στα αποδυτήρια και θα έχει λόγο στο θέμα των μεταγραφών εν όψει Ιανουαρίου και του προπονητή. Ο Τζανλούκα Φέστα παραμένει μέχρι να φύγει, αφού το να βρεθεί ο διάδοχος δεν είναι τόσο απλό. Η αναζήτηση έχει ξεκινήσει, όπως ενημέρωσε το Sportime. Το προφίλ που ψάχνουν οι «κυανόλευκοι» είναι συγκεκριμένο.

Την Τρίτη (7/11) ο Κοτταράς παρουσιάστηκε στην προπόνηση από τον Βασίλη Γκαγκάτση. Μίλησε στους παίκτες και μεταξύ άλλων ουσιαστικά ζήτησε να υπάρχει ενότητα εντός των αποδυτηρίων. Θα υπάρξει μία προσπάθεια για να ανεβεί το ηθικό των ποδοσφαιριστών και να εκλείψουν τα κρούσματα απειθαρχίας.

Το αξιοσημείωτο, πάντως, είναι πως ο παίκτης που τις προάλλες πρωταγωνίστησε σε αυτά ήταν ο Φαν Λα Πάρα, μέχρι πρότινος πελάτης του Κοτταρά. Αυτό, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, συζητήθηκε εντός των τειχών. Επιπλέον, ο Κοτταράς είχε εμπλοκή τόσο στη μεταγραφή του Μπρούνο Άλβες όσο και του Σαχλί, ενός από τους παίκτες που λίγους μήνες μετά ενδέχεται να αποχωρήσουν. Ούτε ο Απόλλων Σμύρνης είναι ευχαριστημένος από όσα έχει προσφέρει, ούτε ο παίκτης από τον χρόνο συμμετοχής του. Γι’ αυτό και ψάχνεται.

Πάντως οι σχέσεις του 46χρονου με συγκεκριμένους υψηλά ιστάμενους ανθρώπους της ΠΑΕ ήταν και παραμένουν εξαιρετικές. Επομένως, μόνο ως έκπληξη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η επάνοδός του. Κλείνοντας, θα έχει και εκείνος ρόλο στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων. Έχουμε αναφέρει ποιοι είναι μετέωροι και έκτοτε έχουν προστεθεί και νέα ονόματα Παίκτες όπως οι Βέρχουλστ, Ντάουντα και Ματέι έχουν «βαριά» συμβόλαια και δεν θα είναι εύκολο αυτά να σπάσουν. Προπονητής, διαζύγια, μεταγραφές είναι το τρίπτυχο των κινήσεων που ακολουθούν.