ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Ο Βέρχουλστ ένα από τα μεγάλα στοιχήματα

Κάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα κυρίως εκτός έδρας ο Απόλλων Σμύρνης φαίνεται ότι δεν θα μπλέξει σε περιπέτειες και γύρισε στη Super League 1 για να μείνει. Αυτό σημαίνει ότι εάν συνεχίσει έτσι, θα αρχίσει σταδιακά να κάνει και τις πρώτες του κινήσεις για την επόμενη μέρα.  Ο Νίκος Ιωαννίδης λόγω του πρέσινγκ της Μεζόκοβεσντ ήταν ο...

Βασικό στέλεχος της ομάδας, χαρακτηρίζει τον Νταβίνο Βέρχουλστ, με ανακοίνωση του ο Απόλλων Σμύρνης.
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα κυρίως εκτός έδρας ο Απόλλων Σμύρνης φαίνεται ότι δεν θα μπλέξει σε περιπέτειες και γύρισε στη Super League 1 για να μείνει. Αυτό σημαίνει ότι εάν συνεχίσει έτσι, θα αρχίσει σταδιακά να κάνει και τις πρώτες του κινήσεις για την επόμενη μέρα. 

Ο Νίκος Ιωαννίδης λόγω του πρέσινγκ της Μεζόκοβεσντ ήταν ο πρώτος που ανανέωσε. Ωστόσο, είχαμε αναφέρει και τότε ότι ούτως ή άλλως του είχε δοθεί η υπόσχεση πως θα βελτιωθούν αποδοχές του από την αρχή της σεζόν. Εν τέλει ο Απόλλων Σμύρνης το έκανε έστω και με καθυστέρηση και ο παίκτης απέρριψε τόσο τους Ούγγρους όσο και κάποιες άλλες κρούσεις που είχε.

Από εκεί και πέρα, ο Ίσραελ Κολ δεν θα αργήσει επίσης να κληθεί για νέο συμβόλαιο. Ο Αργεντινός πηγαίνει πολύ καλά, έχει προσελκύσει βλέμματα πάνω του και στη Ριζούπολη θέλουν να τον δέσουν.

Ο τρίτος της παρέας, λοιπόν, είναι ο Νταβινό Βέρχουλστ. Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τον Βέλγο τερματοφύλακα. Εάν δεν γινόταν ό,τι συνέβη στη Λόκερεν, δεν θα ήταν εύκολο να πειστεί ο συγκεκριμένος να πάει στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Το καλοκαίρι δεδομένα θα έχει προτάσεις και γι’ αυτό ο Απόλλων Σμύρνης θα προσπαθήσει να τελειώσει το θέμα πριν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο.

Exit mobile version