ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Πάει να τριτώσει με τον Χάβο

Μπορεί ο Απόλλων Σμύρνης να έχει δώσει τα χέρια με τον Γιάννη Πετράκη, αλλά ακόμα δεν το έχει επισημοποιήσει
Απόλλων Σμύρνης: Πάει να τριτώσει με τον Χάβο

Μπορεί ο Απόλλων Σμύρνης να έχει δώσει τα χέρια με τον Γιάννη Πετράκη, αλλά ακόμα δεν το έχει επισημοποιήσει. Ο λόγος είναι ότι δεν έχει βγει το διαζύγιο με τον προηγούμενο.

Απόλλων Σμύρνης και Μάκης Χάβος προς το παρόν δεν έχουν καταφέρει να έρθουν σε συμφωνία για την αποζημίωση. Βάσει συμβολαίου η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα έπρεπε να του καταβάλει όλο το ποσό και για την επόμενη χρονιά. Προφανώς και αυτό ποτέ δεν συμβαίνει. Υπήρξαν προτάσεις και αντιπροτάσεις για το ποσό που θα πρέπει να δοθεί και έως τώρα άλλα λέει η μία πλευρά και άλλα η άλλη.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως όλο αυτό θα τραβήξει αρκετά. Δεν αποκλείεται στο τέλος να κριθεί και δικαστικά η συγκεκριμένη αντιπαράθεση. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Μάκης Χάβος θα είναι ο τρίτος στη σειρά προπονητής που αποχωρεί με αυτό τον τρόπο. Είναι εντυπωσιακό το σερί! Μπάμπης Τεννές και Γιώργος Παράσχος με τον ίδιο τρόπο έφυγαν και αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Δείχνει πολλά για το πώς λειτουργεί ο Απόλλων Σμύρνης και εξηγεί γιατί ορισμένοι σκέφτονται δεύτερη και τρίτη φορά το να πάνε εκεί παρά την οικονομική ασφάλεια που παρέχει η διοίκηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παντελίδης ή ξένος ο νέος κόουτς

Τέλος ο Χριστοδουλόπουλος και ακόμη τρεις

Ανακοίνωσε τον Πολωνό Καμίλ Βοϊτκόφσκι

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ