ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Προβληματισμός για τον Ραΐλι

Ο Απόλλων Σμύρνης έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στον Ραΐλι, αλλά εκείνος δεν φαίνεται να την εκμεταλλεύεται

Την ανανέωση του συμβολαίου του Αντίλ Ραϊλι ανακοίνωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τον απέκτησε το προηγούμενο καλοκαίρι ο Απόλλων Σμύρνης. Ο Αντίλ Ραΐλι ήταν ένα ρίσκο χαμηλού κόστους και γι’ αυτό επιλέχθηκε. Αν θυμηθεί κανείς, άλλωστε, το πόσο πίεζε τότε ο χρόνος, οι επιλογές ήταν ελάχιστες.

Αριστεροπόδαρος με καλή τεχνική για στόπερ και τη δυνατότητα να βγάζει την μπάλα μπροστά ο Μαροκινός. Στοιχεία που ήθελε ο Γιώργος Παράσχος. Θετικό το δείγμα γραφής στις πρώτες προπονήσεις με αποτέλεσμα να ξεκινήσει βασικός και στην πρεμιέρα με την ΑΕΛ. Εκεί υπέστη ρήξη χιαστού, έχασε όλη τη χρονιά και ο Απόλλων Σμύρνης σε πρώτη φάση ενημέρωσε πως δεν θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο. Λίγο καιρό αργότερα, όμως, αποφάσισε να τον κρατήσει στο ρόστερ.

Ήταν και το ηθικό κομμάτι. «Χτύπησε παίζοντας για εμάς», ειπώθηκε και ο Ραΐλι πήρε τη δεύτερη ευκαιρία. Μόνο που δεν φαίνεται να την εκμεταλλεύεται. Τον τελευταίο καιρό παραπονείται για ενοχλήσεις. Είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες φέτος στη Ριζούπολη που ακόμα δεν έχει λεπτό συμμετοχής και έως έναν βαθμό αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι κατά καιρούς επικαλείται πως πονάει. Η όλη κατάσταση έχει αρχίσει να προβληματίζει τους «κυανόλευκους» με ό,τι αυτό συνεπάγεται για εκείνον σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Παμλίδης θα μείνει εκτός και ο λόγος είναι πως αποφασίστηκε να μην πιεστεί. Εάν ο Απόλλων Σμύρνης έπαιζε τελικό, ενδεχομένως να έμπαινε αποστολή ο Κατερινιώτης. Τώρα κρίνεται πως δεν υπάρχει λόγος, καθώς είναι προτιμότερο να βρίσκεται στο 100% στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Exit mobile version