ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Ραΐλι

Μία σημαντική νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους πήρε στην πρεμιέρα του στη Super League 1 ο Απόλλων Σμύρνης. Ξεκίνησε τελευταίος χρονικά τις επίσημες υποχρεώσεις του, είχε ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι λόγω και του μπαράζ, αλλά παρουσιάστηκε σοβαρός στο ματς με την ΑΕΛ. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν. Ο Απόλλων Σμύρνης χάνει για το μεγαλύτερο μέρος της...

Απόλλων Σμύρνης Ραΐλι
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μία σημαντική νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους πήρε στην πρεμιέρα του στη Super League 1 ο Απόλλων Σμύρνης. Ξεκίνησε τελευταίος χρονικά τις επίσημες υποχρεώσεις του, είχε ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι λόγω και του μπαράζ, αλλά παρουσιάστηκε σοβαρός στο ματς με την ΑΕΛ.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν. Ο Απόλλων Σμύρνης χάνει για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς τον Αντίλ Ραΐλι. Ο 29χρονος Μαροκινός στόπερ σε μία ανύποπτη στιγμή πάτησε πολύ άσχημα και το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί ρήξη χιαστού.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Ο Αλντιόν Ραΐλι ήταν ο άτυχος της αναμέτρηση με τη Λάρισα καθώς τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης υποβλήθηκε στις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις. Διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού ποδός και τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση».

Exit mobile version