ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Σε επαφές με τον Δημήτρη Στουρνάρα

Στην απόκτηση τρίτου τερματοφύλακα προχωράει ο Απόλλων Σμύρνης. Από τη στιγμή που δεν έχει ανάψει ακόμα το «πράσινο φως» για κάποια από τις υπόλοιπες μεταγραφές που ήθελε το προπονητικό τιμ, φαίνεται πως σε πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί μόνο εκείνη του κίπερ. Ούτως ή άλλως, ο Απόλλων Σμύρνης για τη συγκεκριμένη κίνηση θα δώσει ένα πολύ...

Απόλλων Σμύρνης Στουρνάρας
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στην απόκτηση τρίτου τερματοφύλακα προχωράει ο Απόλλων Σμύρνης. Από τη στιγμή που δεν έχει ανάψει ακόμα το «πράσινο φως» για κάποια από τις υπόλοιπες μεταγραφές που ήθελε το προπονητικό τιμ, φαίνεται πως σε πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί μόνο εκείνη του κίπερ.

Ούτως ή άλλως, ο Απόλλων Σμύρνης για τη συγκεκριμένη κίνηση θα δώσει ένα πολύ μικρό ποσό. Εξετάστηκαν διάφορες λύσεις νεαρών σε αυτή τη θέση. Υπήρξαν και κάποιοι που δοκιμάστηκαν στις προπονήσεις.

Τελικά φαίνεται πως αυτή τη στιγμή τον πρώτο λόγο έχει ο Δημήτρης Στουρνάρας. Ο 19χρονος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Ολυμπιακού. Εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο προσεχώς, θα είναι εκείνος που θα ολοκληρώσει την τριάδα μαζί με τους Νταβίνο Βεράλστ και Κωνσταντίνο Κότσαρη.

 

Exit mobile version