Ο Απόλλων Σμύρνης παρακολουθεί την υπόθεση του Μαυρομμάτη

Ο Απόλλων Σμύρνης καίγεται για στόπερ και ο Φάνης Μαυρομμάτης είναι μία λύση που εξετάζεται

Μπορεί ο Απόλλων Σμύρνης να δίνει κομβικό ματς στη Super League 1 με τον Ατρόμητο, αλλά ταυτόχρονα αρχίζει να ανεβάζει στροφές μεταγραφικά. Η απόλυτη προτεραιότητα είναι μία, η απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Τον Ιανουάριο πολλές φορές οι ομάδες θέλουν να πηγαίνουν σε γνωστές λύσεις. Δεν υπάρχει μεγάλος χρόνος για προσαρμογή. Έτσι αρκετές φορές επιλέγονται ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν το πρωτάθλημα.

Ο Απόλλων Σμύρνης εξετάζει διάφορες λύσεις από Ελλάδα και εξωτερικό. Ο Φάνης Μαυρομμάτης είναι ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι. Από μόνο του αυτό δεν λέει κάτι, αλλά πρόκειται για μία περίπτωση που έχει ακουστεί στη Ριζούπολη.

Με τα τωρινά δεδομένα ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού είναι πολύ πιθανό να ψάξει για ομάδα σε λίγο καιρό. Ο Ατρόμητος αγωνίζεται με τριάδα, αλλά θέση για εκείνον δεν υπάρχει στην ενδεκάδα. Δεν αποτελεί καν τέταρτη επιλογή για το κέντρο της άμυνας. Γι’ αυτό και έως τώρα δεν έχει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Μία συμμετοχή έχει καταγράψει και αυτή στο Κύπελλο κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό.

Στα συν του Μαυρομμάτη είναι η ηλικία του (24) και το ότι είναι αριστεροπόδαρος. Ο Απόλλων Σμύρνης έχει αρκετά μεγάλους στόπερ σε ηλικία (όλοι πάνω από 30) και οι άνθρωποί του επιθυμούν να πέσει κάπως ο μέσος όρος.