Απόλλων Σμύρνης: Τα τετ α τετ και το Περιστέρι

Να ρεφάρει στο Περιστέρι θέλει ο Απόλλων Σμύρνης απέναντι στον Ατρόμητο μετά την ήττα του στην πρεμιέρα των πλέι άουτ κόντρα στην ΑΕΛ. Όσο νωρίτερα τελειώνει με την υπόθεση της παραμονής, τόσο το καλύτερο για εκείνον. Στο διάστημα της διακοπής ο Μάκης Χάβος δεν είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ωστόσο, οι απουσίες δεν...

Να ρεφάρει στο Περιστέρι θέλει ο Απόλλων Σμύρνης απέναντι στον Ατρόμητο μετά την ήττα του στην πρεμιέρα των πλέι άουτ κόντρα στην ΑΕΛ. Όσο νωρίτερα τελειώνει με την υπόθεση της παραμονής, τόσο το καλύτερο για εκείνον.

Στο διάστημα της διακοπής ο Μάκης Χάβος δεν είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ωστόσο, οι απουσίες δεν ήταν πολλές σε βαθμό που να τον εμποδίζουν να δει κάποια πράγματα που ήθελε και να προετοιμαστεί ο Απόλλων Σμύρνης όσο καλύτερα μπορεί για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Υπήρξε το δίτερμα του Σαββάτου (27/3), υπήρξαν διάφορες δοκιμές ακόμα και σε σχηματισμούς, αλλά εκτός αυτών έγιναν και ορισμένα τετ α τετ με παίκτες. Σε αυτά ο νέος προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θέλησε να εξηγήσει κάποια πράγματα. Είναι δεδομένο ότι η φιλοσοφία του διαφέρει από εκείνη του προκατόχου του. Συνεπώς, θα χρειαστεί οι παίκτες να κάνουν κάποια πράγματα αλλιώς και φυσικά ο καθένας θα πρέπει να έχει και ένα διάστημα προσαρμογής. Επειδή, όμως, τα ματς στο εξής θα είναι σημαντικά, το θέμα είναι άπαντες να μπουν στο νόημα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Προς αυτή την κατεύθυνση είναι και οι όποιες συζητήσεις έγιναν.