Απόλλων Σμύρνης Αλμπάνης

Μεταγραφικός οργασμός επικρατεί στη Ριζούπολη. Ο Απόλλων Σμύρνης κάνει τη δική του προσπάθεια για να ενισχυθεί όσο πιο γρήγορα μπορεί και ταυτόχρονα να αποφύγει τις προχειρότητες. Όταν είσαι υπό πίεση, βέβαια, λάθη γίνονται, αλλά προσπαθούν να τα περιορίσουν οι άνθρωποί του όσο μπορούν. Για τη θέση του τερματοφύλακα οι επιλογές που εξετάστηκαν ήταν πάρα πολλές....

Μεταγραφικός οργασμός επικρατεί στη Ριζούπολη. Ο Απόλλων Σμύρνης κάνει τη δική του προσπάθεια για να ενισχυθεί όσο πιο γρήγορα μπορεί και ταυτόχρονα να αποφύγει τις προχειρότητες. Όταν είσαι υπό πίεση, βέβαια, λάθη γίνονται, αλλά προσπαθούν να τα περιορίσουν οι άνθρωποί του όσο μπορούν.

Για τη θέση του τερματοφύλακα οι επιλογές που εξετάστηκαν ήταν πάρα πολλές. Υπήρχαν, μάλιστα, και κλεισμένοι με τις μεταγραφές τους να χαλάνε λόγω της όλης καθυστέρησης που προέκυψε με τα μπαράζ. Τελικά ο Απόλλων Σμύρνης φαίνεται πως ψωνίζει κίπερ από το εξωτερικό.

Νωρίτερα το Sportime αποκάλυψε πως ο Νταβίνο Βεράλστ είναι μία περίπτωση που έχει προταθεί. Φαίνεται πως κερδίζει τις υπόλοιπες στο νήμα. Τα όσα είδαν οι «κυανόλευκοι» τους άρεσαν και γι’ αυτό η συγκεκριμένη υπόθεση προχωράει. Εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα επιτευχθεί προσεχώς.

Εν τω μεταξύ, ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Χρήστος Αλμπάνης. Πρόκειται για μία σταθερή… καψούρα από τότε που αποχώρησε από τη Ριζούπολη. Η άποψη που υπάρχει για τον πρώην παίκτη του Απόλλωνα είναι εξαιρετική και γι’ αυτό θα γίνει κίνηση για τον δανεισμό του. Είναι αρκετά εκείνα που θα πρέπει να ξεκαθαριστούν, πάντως, και ένα από αυτά είναι το εάν παραχωρείται και εάν ο παίκτης βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του.