ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Ξεκίνησε η αναζήτηση προπονητή και τα πρώτα «όχι»

Ο Τζανλούκα Φέστα έχασε τα περισσότερα στηρίγματα που είχε και ο Απόλλων Σμύρνης βγαίνει στην αγορά για τον επόμενο

Ο Φέστα στο Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το κλίμα στη Ριζούπολη είναι πολύ βαρύ μετά το 4-1 με τον Ατρόμητο και ο Τζανλούκα Φέστα δεν φαίνεται πως μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση. Ο Απόλλων Σμύρνης ήδη άρχισε να ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Ακόμη διαζύγιο δεν έχει βγει γιατί δεν είναι όλα τόσο απλά. Για να αποχωρήσει ο Ιταλός, πρέπει να βρεθεί και ο επόμενος. Ο Απόλλων Σμύρνης δεν έχε πολλές επιλογές. Με μία πρώτη ματιά, οι λύσεις είναι περιορισμένες. Είναι τόσοι οι προπονητές που έχει κάψει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» τα τελευταία χρόνια, που είναι αναγκασμένη να στραφεί σε συγκεκριμένες επιλογές ή να βγάλει κάποιον λαγό από το καπέλο της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έγινε διερευνητική επαφή με δύο κόουτς. Ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά, δείγμα της διάθεσης που υπάρχει από τη διοίκηση να γίνει αυτό που πρέπει. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως η βαθμολογική θέση των «κυανόλευκων» και η πίεση που επικρατεί εντός των τειχών, αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες για πολλούς.

Η αναζήτηση θα συνεχιστεί. Ακολουθεί ένας ακόμη καθοριστικός αγώνας κόντρα στον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί φέτος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Super League 1. Ωστόσο, ο Απόλλων Σμύρνης θα πρέπει να βγάλει αντίδραση. Όχι μόνο γιατί βρίσκεται τελευταίος, αλλά και γιατί το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα απαιτητικό για εκείνον.

Exit mobile version