ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων: Ζήτησε τη Λεωφόρο για προπονητικό!

Ο Απόλλων Σμύρνης κατέθεσε πρόταση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί το «Απόστολος Νικολαΐδης» ως προπονητικό κέντρο – Οριστικές εξελίξεις μέχρι το τέλος του 2018!

Συντάκτης: Τάσος Τσόλκας Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει πολύ σημαντικό πρόβλημα με τις προπονήσεις της ομάδας, αφού δεν έχει σταθερή βάση και επιδιώκει να δώσει μία οριστική λύση!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν και από την ΠΑΕ, έχει γίνει κρούση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, προκειμένου ο Απόλλων να μπορεί να χρησιμοποιεί το «Απόστολος Νικολαΐδης» ως προπονητικό κέντρο!

Μέχρι στιγμής δεν έχουν το φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες σχετικά με την οικονομική πρόταση που κατέθεσαν οι «κυανόλευκοι», αλλά αυτό που προκύπτει είναι ότι οι αρμόδιοι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού εξετάζουν σοβαρά το θέμα και σε πρώτο στάδιο είναι θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν και πιο ουσιαστικές συζητήσεις, όπως και συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για να τεθούν επί τάπητος όλες οι πτυχές μίας ενδεχόμενης συμφωνίας.

Από τον Απόλλωνα είναι αισιόδοξοι ότι μπορεί να υπάρξει αίσια έκβαση και να λύσουν σε μεγάλο βαθμό το θέμα με την καθημερινή προετοιμασία, αφού μέχρι στιγμής κάποιες προπονήσεις γίνονται στη Φυλή και κάποιες σε διάφορα άλλα γήπεδα της Αττικής.

Οριστικές εξελίξεις αναμένονται μέχρι το τέλος του έτους, ούτως ώστε αν προκύψει συμφωνία, ο Απόλλων να μπορεί να διαχειριστεί το «Απόστολος Νικολαΐδης» ως προπονητικό κέντρο, από τον Ιανουάριο του 2019.

Απόλλων Σμύρνης: Ελπίδες για Σικαμπάλα, Στάθη, Κύργια

Διαιτητικά λάθη: Εκτίθεται και εκθέτει ο Τάσης

Exit mobile version