ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Χαμόγελα για Στόουκς στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Ιρλανδός φορ φώναξε παρών, ενώ πόντους κέρδισαν και οι Σιατραβάνης και Ανιέτε

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Για να βλέπει ο κάθε προπονητής την κατάσταση των παικτών του και να δοκιμάζει κάποια πράγματα είναι τα φιλικά. Σε αυτό με τον Ατρόμητο ο Γιώργος Παράσχος προχώρησε σε κάποιες εξτρίμ επιλογές, αλλά κόντρα στον Πανιώνιο πήγε με την πεπατημένη.

Συμπεράσματα δεν βγαίνουν φυσικά από ένα ματς και κόντρα σε έναν αντίπαλο με αρκετές απουσίες, όμως, αυτό που ικανοποίησε αρκετούς στη Ριζούπολη ήταν η εικόνα του Άντονι Στόουκς.

Ο Ιρλανδός επιθετικός έβαλε δύο γκολ, έδειξε ορεξάτος και γενικότερα φώναξε παρών λίγο πριν μπει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» στην τελική ευθεία. Ας μην ξεχνάμε πως έγινε οικονομική υπέρβαση για να αποκτηθεί και το τεχνικό επιτελείο περιμένει πολλά από αυτόν. Στις πρώτες του προπονήσεις είχε εντυπωσιάσει τους πάντες, αλλά στα επίσημα ματς δεν έχει βγάλει τον πραγματικό του εαυτό.

Από εκεί και πέρα, δύο ακόμη παίκτες έδειξαν πως στα τελευταία ματς δικαιούνται ίσως περισσότερο χρόνο. Ο ένας είναι ο Σιατραβάνης, ο οποίος έβαλε ένα γκολ και ήταν γενικά κινητικός, και ο άλλος ο Ανιέτε. Ο Ισπανός σημείωσε το νικητήριο τέρμα μεταξύ άλλων.

Exit mobile version