ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Παράσχος: «Οι διαιτησίες είναι χειρότερες από τα προηγούμενα χρόνια»

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, είχε ο Γιώργος Παράσχος, μετά του Απόλλωνα με ήττα με 1-3. Ο τεχνικός του Απόλλωνα εξήγησε οτι παρότι υπάρχει πλέον το VAR οι διαιτησίες στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι χειρότερες από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια. Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος «Δεν χρειάζονται πολλά λόγια όταν...

Παράσχος: «Οι διαιτησίες είναι χειρότερες από τα προηγούμενα χρόνια»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, είχε ο Γιώργος Παράσχος, μετά του Απόλλωνα με ήττα με 1-3. Ο τεχνικός του Απόλλωνα εξήγησε οτι παρότι υπάρχει πλέον το VAR οι διαιτησίες στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι χειρότερες από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος

«Δεν χρειάζονται πολλά λόγια όταν ακούει κάποιος 3-1 νομίζει ότι ήρθε εύκολα. Αν θα έπρεπε να έρθει κάποιο αποτέλεσμα πιστεύω ότι αυτό είναι η ισοπαλία. Οι παίκτες δώσανε την ψυχή τους, δεν χρειάζεται να γυρίζουμε στα παλιά υποτίθεται λύθηκαν τα προβλήματα με το VAR αλλά δυστυχώς παραμένουν και είναι και χειρότερα. Με τον τρόπο και το πάθος που παίζει αυτή η ομάδα τα αποτελέσματα θα έρθουν», κατέληξε ο Παράσχος.

Exit mobile version