ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Αποφάσισε ο Καρυπίδης – Αυτός είναι ο νέος προπονητής – Αναλαμβάνει άμεσα!

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Άρης ίσως και μέσα στην ημέρα θα ανακοινώσει νέο τεχνικό!

Ώρα Κυπέλλου (Νίκη Βόλου) και... ενίσχυσης. Ο Άρης προχωράει για δύο ακόμα μεταγραφές τις επόμενες μέρες. Αυτοι είναι οι στόχοι!
Ώρα Κυπέλλου (Νίκη Βόλου) και... ενίσχυσης. Ο Άρης προχωράει για δύο ακόμα μεταγραφές τις επόμενες μέρες. Αυτοι είναι οι στόχοι!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Άρης: Βρέθηκε ο διάδοχος του Τερζή. Ο Καρυπίδης συμφώνησε με τον επόμενο προπονητή και ίσως και τη Δευτέρα (28/8) να αναλάβει και επίσημα.

Μετά την ήττα και την τραγική εμφάνιση στην Λαμία, η παραίτηση του Τόλη Τερζή ήταν μονόδρομος. Μονόδρομος και να γίνει αποδεκτή από την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης όπως ανέφερε το Sportime ήταν προβληματισμένος και εξοργισμένος από την εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» στη Λαμία.

Μετά την αποχώρηση Τερζή, το αφεντικό του Άρη επικοινώνησε με τον Άκη Μάντζιο o οποίος εξ αρχής ήταν η πρώτη και η πιο safe επιλογή. Οι δύο πλευρές σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία και ο Έλληνας τεχνικός ετοιμάζει βαλίτσες για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και στο «Βικελίδης».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι πολύ πιθανό ακόμα και εντός της ημέρας να ανηφορίσει στην πόλη της Μακεδονίας για να πιάσειάμεσα δουλειά.

Είναι δεδομένο οτι στο παιχνίδι της Κυριακής (3/9) με τον Αστέρα Τρίπολης στο Χαριλάου για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, θα είναι στον πάγκο για το δεύτερο ντεμπούτο του στον Άρη.

 

 

Exit mobile version